Friday, December 25, 2009

.kau pergi jua T__T

.

.salam readers~

.rasa sebak dalam hati bila i dapat tahu, anak saudara dia dah meninggal semalam .i dapat tau pun dari status fb twin dia .i memang dah lost contact dengan dia atas sebab-sebab tertentu

.screen shot dari fb abang padil.

.anak saudara dia, ahmad zahin bin faisal riza .i tak pernah jumpa arwah, tapi i selalu dengar kisah dan telatah arwah .i tau, arwah zahin sakit, tapi i tak berkesempatan nak pergi melawat di HKL .i rasa ralat sangat bila i tak dapat jumpa arwah untuk kali pertama mahupun terakhir :(

.i sedih sangat, tak tahu kenapa .i tau, mesti family dia lagi sedih .arwah zahin sakit dah lama .i doakan supaya arwah zahin di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman .semoga rohnya dicucuri rahmat .dia terlalu muda .i tak ingat umur dia berapa tapi dia budak lagi .tak ada dosa pun .tapi Allah swt lebih sayangkan arwah .semoga dia dan keluarga tabah .jangan sedih, jangan tangisi orang yang dah pergi .tapi sedekahkan lah al-fatihah dan doakan semoga arwah tenang di sana

.mari kita sama-sama sedekahkan al-fatihah kepada
.adik ahmad zahin bin faisal reza
.adik firdaus bin mistar

.dan juga kepada
.arwah atuk dan nenek i sebelah abah
.atuk mat dain bin yahya
.nenek aini binti tuah

.arwah atuk i sebelah mama
.atuk anang bin mohamad

.arwah bapa kesayangan i
.pakcik hassan bin saep


.dan kepada semua umat islam yang telah kembali ke rahmatullah
.semoga roh mereka dicucuri rahmat
.al-fatihah.

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.rasa mati itu semakin dekat dengan ku
.i just can't stop crying
T___T

14 comments

zaiMi said...

innalillah..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yang hdp pasti mati..
Allah lbh syg kan dia..
takziah buat arwah,...

~Taqi~ Umur 21..Bujang.. said...

Al-Fatihah..

helena's said...

takziah k..alfatihah..

cik ian@aH Lian~ said...

Al-Fatihah.
semoga roh mereka dicucuri
rahmat oleh Allah.

enuLwanie said...

takziah..
marilah bersama kita sedekahkan yassin dan al-fatihah..

yuyuEyuliAnayusOf said...

al-fatihah..
taley bayang kalo org tersyg da tadee kat dunia ni.. :(

hisham said...

salam..jarang2 jumpe en3 mcm ni..bagus sgt2...
~al-fatihah utk name2 yg dinyatakn kan dan al-fatihah untk sume muslimin muslimat...aminnnn.

♥_♥tieha♥_♥ said...

al-fatihah~

saypOOL rafhtello said...

alfatihah..
takde sape yg tahu bila ajal masing2..

♥ Cik Ca said...

al fatihah....
setiap yg idup pasti akan pergi...
kt yg idup kene trskan perjuangan kan intan...

Mario said...

ps ko tu....mmm...apsal ni weh...sedihla camni...
jgn ckp la camni...ak takutlaaa

cik CumeY said...

sabar lah dear...allah lebih sayang dia...


CC still lagik tak update layout...

nanti CC link kan kamu kay?

lov you!

muah!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~to all

.thanks!
.al-fatihah~~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13