Friday, December 25, 2009

.malas lah nak tulis blog lagik :(

.

.scheduled post.

.salam all~

.kadang-kadang, rasa malas nak tulis blog .lagi-lagi bila tulis entry lepas tu tak ada respon oleh orang yang dimaksudkan .rasa macam bodoh gila .warghhhhhhhhhhhh T___T

.argh!
.benci! benci! benci!
.benci ah rasa macam ni
.nangis kang!
T___T

.dah lah, tak ada mood
.esok-esok bila ada mood, post lagi
.sekarang dah pukul 12.06 am
.tadi dah buat entry ni,
so entry ni biar jadi scheduled post jer

.ok, bai!

.eh lupa nak cakap
.merry xmas kepada yang sambut
.bai! :(

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.i off comment

.pis pis kacang pis:

.tolong click nuffnang i heh!
.nanti i click korang punya balik~
.dah click, bagitahu dekat chatbox atau comment!
.klik eh, kalau tak klik, i nangis!
.waaaaaaaaaaa
T____T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13