Friday, December 11, 2009

.a-must-join-contest !!!

.

.salam readers~

.contest paling senang abad ini
.haruslah i masuk kannnnn? ;p
.so, korang pun mesti masuk sebab tak rugi
.sebab semua contestant
.dapat hadiah!!!

.so, mari lah join okayh! ^^
.click HERE to join

.syarat contest cuma kena berumur 3 tahun keatas
.since i dah berumur 23 tahun semalam,
.i dah layak mengundi masuk!

.chacha dah 3 tahun
.so, dia pun boleh masuk ^^

.dan korang cuma perlu copy dan paste ayat dekat bawah ni jerr!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

Hai. Kawan saya nama Adney ada buat contest. Contest dia ni pelik sikit. Apa yang saya tahu saya join saja dan saya kompem-kompem dapat hadiah. Dapat TOPUP FREE, dapat DUIT FREE, dapat TEMPLATE FREE.

Kalau nak tahu lagi pasal contest ni boleh rujuk sendiri di laman blog saudara Adney sendiri di sini.

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.so, mari lah ramai ramai ramai join contest ni
.itu saja~

.bai bai! :)

0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13