Wednesday, December 16, 2009

.OH MY GOD!

.

.salam readers~

.err i nak cakap satu benda ni .tapi i tak nak kecikkan hati orang .tapi kalau hati i sendiri kecik macamana? T_____T .errr sebenarnya macam ni .lately ni i rasa macam ramai sangat copycat cara i berblog .i tau sharing is caring .tapi tak nak lah ayat sama .gambar katun katun pun sama .siap letak tempat yang sama tuh! .perghhh rasa macam nak nangis jerr weyh! T_______T

.adoii~ .bukan ker banyakkkkkkkk lagi ayat dan gambar yang lain T____T .OMG~ .kadang-kadang i rasa macam tak best .then i cakap dalam hati~~

".eh eh, itu macam ayat aku jerr, kenapa sama ek?
sapa tiru sapa? aku tiru dia ke, dia tiru aku?"

".eh kenapa welcome note dia ayat sama dengan aku,
cuma dia ada tambah ayat lain?"

".eh kenapa biodata dia tu macam biodata aku?
.cuma nama, berat tu semua dia edit dia punya"

"eh eh itu macam gambar yang aku amek kat web tu,
tapi kenapa dia letak gambar yang sama
dekat tempat yang sama??"


.tapi i tak letak lah link blog yang berkenaan .mungkin dia newbie .tak tahu nak tulis apa kot~ .dan mungkin dia tak tahu yang i tahu link blog dia even dia tak link me back .mesti korang hairan kan? .well~ .i memang pandai buat magic .david blaine pun belajar dari i!

.tapi kalau korang jadi i, korang rasa apa? .rasa best ke ekk? .rasa macam artis ke sebab semua orang ikut? .errr honestly i rasa tak best kalau boleh, korang carik lah identiti sendiri heh .i tak marah, serius~ .cuma i rasa tak best .sumpah, i rasa sangat tak best!

.sorry sangat sangat sangat!

.i pun tak tahu kenapa i rasa macam ni :(

.macam satu blog ni, dia siap buat backlink lagi .heee thanks my dear ^^ .i tak kisah sebab dia bagi credit dekat i .tapi ada lah beberapa blog tu, bila i tegur, dia terus delete comment i .kenapa tak nak terima? .hmmmm~ .mungkin i yang tiru dia kot .dan bukan dia yang tiru i .mungkin i yang perasan hot and artis yang ada orang tiru blog i .tapi kadang-kadang, best gak perasan artis ni

.HAHAHAHA
.shut up intan!

.biasa lahhhh tuuu
.dunia blog~
.hikss! ;)


.copycat!
.google image.

.k lah, tak nak emo emo lagi
.tuhan tahu mana betul dan salah
.sabar jerr lahh intannnn

.bai bai! :)

.UPDATE:
.kepada yang TERtiru blog i, i dah maafkan
.thankss sebab delete ehh

.jangan buat lagi tauu! ;)

.eh dia tiru ayat-ayat dekat sidebar
.bukan dari tutorial tuuu
.kalau tutorial tu memang lah tak apa kalau tiru
.keh keh!

70 comments

wunny said...

ngeh3..ayooo..tu la kak..akk kn da glaymer..hik3..trima sajolah~
kite nk mrh pn xleh gk kn..sbb mst diorg akn ckp..'ala..skati ak la..ak x gune duit ko pn'..haaaa. karate sajo org mcm ni~

chenta said...

owh!sian kamu sayangs...sabar je k..
blog kamu cute n best kot..
thats y dorg "follow"!

faye said...

sis intan..disini sy nak cakap dulu yea ...kalo2 blog saya ad yg sama ngan sis nyer...huhu

M O N I C A said...

errrr..yg pasal copycat tu ye cik intan..kalau cik intan rasa dia memang copycat baik cik intan tegur..kalau saya ada copy cara cik inta buat blog juga..tegur2 juga ye..^_^

faye said...

saya minta halalkan yea...huhu x sempat nk habis taip dia publish sendiri lak...huhu

LoVEaQshA said...

oh dik,
adakah sis ?
Lau sis terover dr u pls inform me ok..!!~

adnil linda said...

sis intan sabar erk...
manusia...
bese la...
pelbagai ragam...

cryingangel said...

hi sis...ermmmangel x de kan copy cat sis...
mungkin comey sangat kot tu dia nak jugak..
@blos sis nak idola bagi dia...
bagus sis x marah2x pun...
sis!
dah klik digi untuk sis tau...

saypOOL rafhtello said...

buat tutorial mcm mne xnk copycat blog org lain..hehe...akak memang sekali pandang nmpk macam artis.. =)

+black.angelz+ said...

Wah..sah2 xde identiti..
hadoi,ntah pape lar..
Nie lar jenis org yg sebuk jage tepi kain org..
org main facebook,dia pun nak main..
org men blog dia pun nak ade 1..pas2 sebuk2 copy sume org nyer idea..hish~!

saadah saadun said...

omg..
dorg mcm obses kat u..
hok3..
gila la takde identiti sndri..

previously,
i tgk ramai yg tru gaya iz n hanis zalikha menulis..
adoi la..
mmg i naik mual baca blog wannabe ni..

Usagi Tsukino said...

ahhh persetan tu semue.. yg penting i tetap no1 reader blog u

Yot | is | Yati said...

alah yang. u kan glemer. ayat2 u kan simple n cute. diorang nk cuba2 la tu. biarkan je selagi tak memudaratkan. tapi kalau da sampai tahap kronik publish je link dia. sah2 ramai followers u akan pegi attack. hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

huhu kesian ko..aku pon da kene, tapi lek jer arr huhu

helena's said...

sis tak kan??hahaha

intan_blur said...

akak rase la kan..skrang ni musim..sakit menyakiti..jeles menjelesi..nak tau x pasal entry morning tuh..sbb akak bengang ngn x-gf apong..giler meroyan pompuan tuh..dah..mula lah aku nak emo kat sini..mencikkkkkkkkkkkkkkkk!!!

zaty said...

i'm ur silent readers but now i want to leave cmmnt in this entry
winkk~ =)

they dun have their own style, bawu nk mmbangun dlm dunia belog,2 yg tiru style u

btw, u're still the ORIGINAL one & their only ur FAKE

keep smiling okie sys =)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

u kan artis fofular intan...itulah yang perlu you bayar...hikhikhik...

=D

mama alya said...

intan akak pun tersenarai ke kat sini....heheh

oRkId eDyLiYnE said...

kenapa eh meniru orang???
agaknya dia rasa best...

kita pun tak berapa gemar benda2 macam ni...

kesian sis...
sabarlah ye...

[-suziey-] said...

psttt emel akk link blog tu..nk gk tgk ..hehe

zaza said...

kalo tnye i sumpah i pun rase mcm u rase..

but still no comments lah...

susah jg bila dh tlg org kan,hurm..

ape2 pown sbr lah ea cik intan syg...

✿ YaYa ✿ said...

sis.. klu sy adeww terc0py yg sis pnyer, gitau ek..

.rENEx. said...

blog sis best..tu dieowg copycat tu..

=]

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

blog ko menarik cyg~
ntah2 dorang learn wat tu sumer dri totorial ko tak?
wahahahaaa~

sharamli said...

mcm2..

xpe la..bia la dy0rg..

Neynie said...

wow.
mmg ta shiok ah org tiru kte punye keje(kot.)
since da buat susah payah en..
kalo na tiru pon.
jd ah pndai skit supaye org len ta tawu yg dier sdg meniru.kan3??
rse cm org tiru keje skola je.hehe..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

macam.. same sgt je sis..? erm.. bljr boleh la.. tp jgn la smpai nk tru semua.. kiter pn bljr slow dri tutorial sis.. huhuu...


plik!

hurm~ bersabar sis! yg pnting sis ikhlas tlg bloggers dgn tutorial tu semua~

;)

naz said...

u kan popular:)

Aujinz said...

saya pun mau tiru cik intan gak aaa....:">

(^_^)

mIsTa aLeH said...

sy xcopy cat awk kan kan hehehe ~ =)

Fatt Chin Choy said...

sebab ko comey kot
hehe

cik eykameow :) said...

ushh. cepat betul sis twu kan org tu copy sis punyer. hehe. cepat2 dtg sini..evry weekend sis kne ajar eyka psl mnde2 ni.. ngee. nnti i blnje cheese cake. huhu. Btw,ayat sis sopan je kowtt.. sbb tu dye delete ^__^ baek jugak lah kan dye tu..lalalala peace

izwan7 said...

tak cukup lagik tutorial yg u share,gambar2,biodata pun diorang nak share?hm,dunia tanpa sempadan..inilah blog..

@>--ummi zahra--<@ said...

sebab adik punyer blog cantik..tu yang ramai tiru..
akak pun pernah rase masalah tu..blog akak bukan lah cantik mane pun..budak baru belajar..yang best tu, member sendiri..bile akak letak gambar ni, dier letak..ape akak letak dier pun letak..sebab nampak ketara sgt..macam dier tak boleh tgk blog orang lebih lagi dari dier kot..
last2..akak malas nak layan..lantak ko lah..buat jer lah ape dier nak wat kat blog tu..huhuhu..luahan perasaan nampak..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cik barney

.tolong karate bole? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~chenta

.heee ye la tu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~faye

.klu ade sis bgtau heh ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~monica

.oke ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~faye

.ayooo
.ade antu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~loveaqsha

.eh bukan sis lah ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~adnil

.yerr
.betul tuh ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~angel

.eh x de lahh ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saypool

.ape akak2?
.sekeh mau? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tiara

.wuuu tau xpe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saadah syg

.hahaha obses lah sgt ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~jeda

.haha tenkiuu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yot

.haha tumbuk mau?
.glemer lah sgt ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~neon

.tgh cube jd mcm u
.cool ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hel

.sis lah orgnye ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~intan

.cantek sgt ke kak?
.jgn meroyan pls! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zaty

.wahh i ade gk silent reader rupenye ekk
.btw, tenks zaty! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nuar

.hahaha jahat! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mama alya

.eh tak lah kak
.bukan akak ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~orked

.tu la pasal
.klu tiru tym exam x pe gak kan? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~suziey

.hehe die dah del la kak ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yaya

.oke dear ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~renex

.best ehh?
.entry syok sndiri pun best ke? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ayu

.weh, mne derrr ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sharamli

.sedang lakukan~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~neynie

.haha tau xpe! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.oke syg ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~aujinz

.heee sekeh mau? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~naz

.hahaha ye la tuh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mista aleh

.haha xde ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ah fatt

.hee comel lg chacha ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka syg

.sis mmg akan ke sane
.tp eyka pun kene dtg sini! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~izwan

.yerr betul~~ ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ummi zahra

.haha x pe kak
.suke bce luahan org ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zaza

.tenks zaza ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13