Monday, December 14, 2009

.orang lain dah tunang, i bila lagi?

.

.salam readers~

.mula-mula macam malas nak cerita pasal ni .tapi since dah tak ada benda nak buat, i cerita je lahh .semalam i teman kakak i pergi wedding kawan dia dekat ballroom mitc .tapi i tak snap pic pulak .maybe sebab segan .dah la i tak kenal siapa-siapa .i duduk diam jer .bila suruh makan, baru i makan .baik tak i? .kah kah!

.gambar perasan artis kuu~ ;D

.lepas tu, i dengan kakak i pergi ruma kazen i dekat taman tun rahah bukit katil, melaka .sebab dia bertunang .mama, abah dan yang lain-lain tak dapat pergi sebab abah kerja, then mama kena jaga nenek .lagipun area rumah i, banyak wedding lain .kang kalau mama tak pergi, time kakak i kahwin nextyear, tak ada orang datang pulak kan? .so, i dengan kakak i wakil dari family i untuk pergi rumah kazen i tuhhh

.kazen i kerja dekat kedai gambar .so, time dia tunang hari tu, ada photographer dari kedai dia datang .siap buat outdoor photoshoot lagi .gila jeles i tengok! T____T .nanti time i tunang, i nak buat macam tu lah .tapi mesti lah lapan belas ribu juta tahun lagi baru i tunang since i dengan bakal tunang i still study *ceh! nak cakap bakal tunang, cakap boyfee sudeyyy*

.nama sang penunang?
.shafilah @ kak fila.

.nama si tunang?
.orang sungai rambai.

.ikat kontrak?
.ikut suka, bila ada duit, jalannn~ ;D

.the hantaran~

.me, kak fila, along dan budak kecik tak tahu nama

.eh eh eh!
.gambar ni kan dah tengok dekat ENTRY INI
.ni pic bila sampai rumah
.saja menggedik lalalala~

.ermm sebenarnya i tengah tunggu mama dengan abah i balik ni .doang cakap nak belikan prosperity burger .i dah kebulur gila ni .waaaa mana mama dengan abah ni? T_____T

.sampai sini je i mampu tulis
.kang i pengsan sebelum sempat publish entry

.bai bai! :(

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

p/s:
.saja buat scheduled post dan publish malam-malam buta.
.HAHAHAHA!

44 comments

joegrimjow said...

ku nye spupu yg sama umo pon da betunang
hekk
bile la ni ye

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~joe

.my besfren pun rmai da kawen siap ade anak lagik T___T

Zuewairy said...

cari bf.. tunang dan kawen.. kalo dh ade.. apa tggu lg..;)

mier@merr said...

jom tunang beramai ramai..hahaha...ku rasa mahu tunang jugaaaaa...

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

sis~ xpe..

there's a time for u one day.. sooner or later~ ehehee..

;D

Jijahh @ f.k said...

saboo ... banyak lagi masa ...

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

ku takde bf pun sayang~

=]

misz benida said...

tunang nti ajak i ye...gegege

AzuanBudakPandai said...

adik aku pon dah nak bertunang..
aku senyum je la hahahha

saypOOL rafhtello said...

ceh.bila dah dapat makanan xigt org lain dah.knl xknl makan je.rugi2 klu segan depan makanan.. =)

LoVEaQshA said...

insyallah,

ada rzeki pasti intan akn tunang jgk..!~
jgn lupa jemput erk!!~

n0n0n said...

lalalaalalala....sje lalu sambil nyanyi lagu cari jodoh dari wali band tu....huhuhu

intan said...

sabar...hari gembira tu pasti tiba...so cute gamba yg bkaca mata mcm artis tuh...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

lom sampai seru yer tak?
wahahaha~

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ihiks! sis pasti akan kawen nt!
;D

.cikfasya. said...

pe lagi sis..
jalan..~
tunang tu best kot..
tp ade dugaan..but kena tau camne nk handle..wawawa..

sya doakan sis epi2 ngn abg hairi ek..~

syarifah nadiah alhadi said...

muka intan dengan kakak intan comel la...nampak muka childish sgt...;)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ku fikirkan gbr artis td...seiras tok tetttt...ekekekeke =D

cik intan kalau tunang, jangan lama2 tempohnya...cobaannnn byk tu. ekekeke.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zuewairy

.duit x de wooh!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~merr

.hahaha jum jum~~ ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.u too syg ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~jijah

.tkut i yg x de mse ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zara

.ku pun xde
.eh eh ade ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~benida

.knp?
.u nk tunang skali? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~azuan

.heee lgkah bendul
.dpt adiah x? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saypool

.i kn pemalu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~aqsha

.insyaAllah kak :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nonon

.weyh, xde lagu laen ke nk nyanyi? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~intan

.cute ke?
.hahaha gmbr perasan ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ayu

.lum ler agaknye ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.wuu tenks dear ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~fasya

.hahaha nnti2 la
.saje je gedik ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nadya

.hee ye ke?
.heee ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nuar

.wuuuuu btul tuhh
.cobaaaan ;D

helena's said...

baru perasan,,cantik gile pulak rsanye kebaye itu..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

;) ihiks! u firstt!!!

;D

[-suziey-] said...

hehehe xlama tunang la tu..pastu kawen..ouh akk musti dtg..hehee..jgn xjpt plak

saadah saadun said...

oit3..
tudung mane tudung?
hakhak..

gurau je..
nway yanx u look nice pakai kebaya..
=')

:: Miss Naddy :: said...

cun weh berbaju kebaya....

pic intan pakai shawl tu ok what...nice...heheheheh

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.sbb org yg pakai tuh cantik gile
.hahahaha
.larikkk~ ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.klu tieha dlu, kene bg sis adiah lerr ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~suziey

.haruslah jemput
.x dtg siap!
.bwk hadiah beso tau! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saadah syg

.alaa mak dah mara ;D
.nti lah i pakai ek
.slowly~~ ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~naddy

.cun ke?
.ahaks~~
.malu lahh ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13