Saturday, December 26, 2009

.pagi-pagi dah bikin i hot!

.

.salam readers~

.adoii .pagi-pagi lagi dah bikin i panas .i tengok dekat chatbox, nak tengok lah siapa yang datang klik nuffy, i nak pergi klik doang nya semula .tolong menolong kan amalan mulia .hiks! .tapi tiba-tiba nampak pulak ayat tak best dari gundala .tengok sendiri ah kat bawah ni .malas nak cakap .dah lah tak ada link .huh!

.click to enlarge.
.err i cakap ker blog i best? .kalau follower i ramai pun, bukannya i paksa dieorang semua datang follow i .doang yang willing follow .i tak pernah mengamalkan konsep "i follow you, you follow me back" .oh no no no~ .tak ada kerja i nak pergi blog orang nak buat macam tuh ekkk .ni blog i, suka hati i lah nak tulis apa .i kena mintak pandangan daripada blog consultant ker before tulis entry? kuikuikui~

.blog i memang tak best, banyak entry luahan perasaan .eh eh siv, kita macam senasip jer hari ni .kamu pun kena kacau jugak kan? .klik SINI untuk tengok entry siv .eh sis tak tiru kamu heh .haha! .rasanya ramai yang tak puas hati dengan i kot .tapi i tak ada lah kacau orang, pergi blog orang, kutuk-kutuk dia .kalau i tak suka, i unfollow jer blog tu terus .tak payah serabut-serabut kepala .pelik betul lah~

.so, kepada mister or miss or madam gundala, sorry lah kalau blog i annoying .ini blog i .im free to write what i like .i tak pandai nak puaskan hati semua orang .dan blog i memang tak best .sumpah tak best .puas hati? .ni pengakuan ni .ekeke! .kalau tak suka, tak payah tengok, tak payah baca dan tak payah susah-susah nak komen .you are not allowed here :) .tapi thanks a lot sebab bagi i idea nak update blog .kah kah~~

.to my followers;
. a million thanks!

.to all bloggers;
.don't write what u know, write what u feel. :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.i tak sempat nak klik nuffy
dan blogwalking blog korang
.nanti nak pergi rumah saudara kawen,
balik kang i buat okeyh! ;)

.pis pis kacang pis:

.tolong click nuffnang i heh!
.nanti i click korang punya balik~
.dah click, bagitahu dekat chatbox
.atau dekat comment!
.TQ :)

32 comments

Ain Nabila Ibrahim said...

dunia blogger mmg mcm nie kan.
ade je owang xpuas haty ngn kite
blog kite sukati kite la
aien pon pernh kena mcm nie
"gurl" tu xkomen dlm blog aien.
tp dier tulis entry kt blog die
cite psl ain nye blog yg wat dye muak
bengong jugkkn dowang, thu muak asal msuk blog kite. bla sudah =p

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ishk
gundala dtg wat onar lak
mesti blog die xramai org folo kan..
tu yg jeles tu kan
sbr babe..

sharamli said...

gundali gundali..

mcm2 hal..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hahaha...takper intan, tambah satu lagi entry br...abaikan sj org mcm tu...

hakiminwizan said...

pegi mati lah dengan budak bodoh tu..adik wat tak taw jek..kalo die hebat sangat..letak laa link dia..baru laa berani..setakat sound macam tu..manusia penakut jek....

cik EPAL said...

siapa la punya kerja tu :D

Fatehah A. said...

msti gundala tu ingat blog die best,tp x ramai follower.sbab tu dengki tu.

lantak je die sis,die dengki tu

adnil linda said...

manusia...x lh tgok owg lebih dr dia...

.miss d'ieyna. said...

sis intan.

abaikan je org mcm tu.
dia dengki dgn sis tuh..
ina suka read blog sis.
keep it up!:)

faye said...

Sis...nak tanya camna sis buat yang home,tutorial button tue sume...leh ajar saya x....berminat lak saya...n ohyea..saya dah tukar background saya...cn sis give a comment ....kalo ada yg nampak x molek leh sis g tau n saya leh ubah...k...huhu sorry kaco....

...orkid...edyliyne... said...

kita tak pernah faham kenapa ada orang macam ni...
kenapa eh???
diorang tak puas hati kenapa eh???
dah tu susah2 pula nak menaip letak dekat situ...
click2 sana sini...

pelik2...[sambil mengeleng2 kepala]
hehe...
biasanya yang suka cakap besar tu pula yang tak ada linklah, unknownlah...

psst..
sis...
sebenarnya diorang pengecut tu...
=)

.hudaluna said...

dia tu jeles la tu..
wat bodo je kt die k

Uruchimaru @ kf said...

ahakz..relax aa cikgu..bwat buduh aje..!

rathiqah azmira rosli said...

bila ada orang tak cemburakan kita maksudnya kita ni power!


hehe

iRa~" said...

sis..just be urself ok!

DRosmieyatie said...

alahai..tah ap2 la si gundala tu...agaknya dia jeles kot...huhu...blog dia tak ramai follower...i follow you sbb you nyer best...hahaha...suka2...n i rela hati sbb i nak tgk update dari u...luahan hati u...haha...i u i u la plak...hehehe...abaikan jew~~~

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sama la!!! dulu ade org komen my chatbox ckp i gampang!! what the hell??? geram i! dh la xbg link! mahu je rase nk hentam balik.

maisyara pot! pot! said...

dye jeles wit u dear... biase ar 2... cm i kne lain.. but, 2 dulu arrr... jgn amek aty nan mnusia sebegitu seyh.. xD

+cik tembam+ said...

xpe.
relaks kak intan.
yg penting,
i love ur blog!

sunsilk palmolive said...

sapa la yg bngang kta blog kakak xbest..nie kes buta sastera nie..
pedulik jerk kak..kalu ada org xsuka kita means jeles even dia ckp dia xjeles..
keep it up kakak..
update slalu yerk:)

~Taqi~ said...

huhu sbar2...

cik ian@aH Lian~ said...

malam tadi terbaca gak
kumen tu,
tp, nak kecoh watpe,
jom makan kacang?

p/s: dia jeles tu muchuk!

░♥si lampu neon♥░ said...

actually, kan kalau jadi macam ni.. ko jangan ikut perasaan sgt nak wat post pasal gundala or anonemes ni..dorang ni kengkadang saje nak test emosi ko...nak tgk ko melatah macamamaner...sukati ko la nak blog mcm mana, ko tak kacau bapak dia pon..pedulikan je orang ceni..kalau jadi kat aku , aku takkkan balas komen dorang and g mam sama dorang...

emo seh

HonEyBuNNy said...

sabar la cik intan..pepagi dah wat bikin hot kan...biarkan..dia jeles la tu...

AM SYA said...

ape masalah dier??

jelez ngn u la tuh kn...

bleh blah ngan si gundala!!

shazika said...

lor..ada jgk celupar cmtu
dah la tak taruk link
jeles la tu kan sis

helena's said...

biarkan saja lalat itu..

M O N I C A said...

sy baru perasan background cik intan da tukar..hehehehehe..cantik..:)

miSs s!v said...

gundala tu ade lah species rumpai laut terbiar dari laut antartika.
die bukan miss or mister or madam.
die cuma BANGKAI.
ekekekee

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~to all

.ouh ouh tenkiusssssss
.x lrt nk reply semua
.saje je buat entri si gondola tuh
.x de idea

.btw, tenks agaiN! ;)

LuVidA^^ said...

ade je yg skt ht..skt mate...
i terkejut gak tgk folower u naik mdadak....tp i swear bukan i yg gundala tuh..hahhaha!!
x yh lyn org gile cmtu.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.hehehe ye la tuh ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13