Friday, December 11, 2009

.peluk, cium dan cinta kamu yang aku perlu~

.

.salam readers~

.hari ni, i luangkan masa untuk menyertai contest zara
.wish me luck ^^

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

Pertama : Berikan nama yang sesuai untuk beruang putih pemberian kakak kursus aku sempena istiadat graduasi aku. Sehingga kini aku hanya menggelarnya, Encik Putih. Berikan nama dalam DUA PERKATAAN sahaja. Contoh : Adam Zarith.
----- .kalau nama bebulu putih bole tak? .teeehehehe~

Kedua : Berikan LIMA KENYATAAN mengapa anda mengunjungi Dunia Sebelah Zara. Sama ada SUKA, BENCI atau SECARA TIBA-TIBA termasuk ke sini. Anda boleh menulis mengenai apa sahaja mengenai perkara tersebut. Aku rela. *senyum*
1) ----- .suka blog ni sebab cara zara tulis lain dari yang lain
2) -----
.suka baca entry pasal keadaan dekat sekolah, teringat dekat my ex-students huhu
3) -----
.accidently tengok blog zara sebab interested bila tengok comment zara ada dekat entry orang lain
4) -----
.sebab zara orang muar jugak macam i! .hope to see u soon girl! ;)
5) ----- .sebab zara adalah zara , tidak plastik ;)

Ketiga : Pilih satu penulisan zara yang kamu paling suka dan nyatakan mengapa.
----- .suka ENTRY INI
-----
.sebab lawak jer budak tu nak mengurat cikgu sekolah lain, padahal umur beza gila .see? .zara awet muda ^^ .happy teaching sayang~

Keempat : Lengkapkan slogan ini.
"Selamat Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara. Dunia ini memberikan ................"
(tidak melebihi 20 perkataan)
----- .Selamat Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara. Dunia ini memberikan cinta sejati, ciuman dan pelukan yang lahir dari hati suci seorang gadis bernama zara. Sayang kamu selalu"

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.oke, i'm done!
.siapa-siapa yang mahu join contest ni,
.boleh klik SINI

.itu sajaa~
.bai bai! :)

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
sweet~

moga2 dapat jumpa kamu sebelum kamu further study sayang~
mau jumpa~
uhuks~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zara

.yeah!
.betul~~
.mahu jumpe kamu sgt~ ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13