Monday, December 14, 2009

.princess kebaya contest~

.

.salam readers~

.hari ini cik intan perasan comel mahu join contest
.selama ni, chacha jerr gile glamer join contest
.so sekarang giliran angah dia pulak~
.hehehe!


.meh kita tengok syarat-syarat dia okeyh!
  1. Contest ni terbuka kepada semua bloggers.
  2. Dengan sukahati jadi follower wawa and add link blog wawa dalam bloglist korang.
  3. Mesti letak banner contest di side bar blog korang, jangan lupa di link kan dengan link contest ni.
  4. + 1 lagi syarat, peserta contest ni mesti berumur 17 tahun dan ke atas.
  5. Sila upload SEKEPING SAHAJA gambar korang (gambar individu). Gambar lama pun boleh...Gambar tu tak kisah la korang nak pakai kebaya labuh ke, kebaya pendek ke, kebaya moden ke, kebaya nyonya ke, kebaya pahang ke, kebaya Indonesia ke…..apa-apa aje asalkan namanye kebaya….
  6. Pastu, story mory sikit pasal gambar tu & mention jenis kebaya yang korang gayakan.
  7. Entry tu mestilah guna tajuk ni “PRINCESS KEBAYA CONTEST” .Princess kebaya tau…jangan letak nenek kebaya lak
  8. Lastly, tinggalkan komen di entry ni bagi memudahkan wawa jengah blog korang.
Pemenang akan dinilai oleh pihak juri yang terlibat dari segi
KEANGGUNAN dan KESOPANAN
korang dalam menggayakan kebaya.

So….posing la cam mana pun :)
tapi, gambar kebaya kawin korang yg dah sedia vogue de vass tu disqualified tau

4 PEMENANG TERBAIK AKAN MENERIMA HADIAH MISTERI
DARI WAWA
hadiahnya....bukan kebaya tau :)

Tarikh Akhir Penyertaan :
17.12.2009 (JAM 12.15 TENGAHARI)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.ok, semua syarat i dah ikut
.sekarang mari kita tengok pic apa yang i guna
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.tadaaaa~
"the yellow kebaya"

.i tau i tak pandai posing
.sila jangan gelak :(

.ini lah gambar yang i pertaruhkan .agak-agak boleh menang ker tak ehh? .heee~ .nama baju ni, kebaya nyonya kot .i pakai dengan kain pario .murah jer baju ni .hehe~ .i pakai baju ni time pergi wedding semalam .i memang suka pakai kebaya sebab nanti i perasan diri i cantik padahal i tak cantik langsung .tsk! T___T .i rasa kebaya ni tak lah labuh sangat cuma i jer yang kecik .tu sebab kebaya ni nampak labuh T____T

.harap-harap cik puan wawa syaida tak disqualified entry ni sebab i bukan pakai baju kahwin pun .teeehehehe! ;)

.so, dear friends;
.please wish me luck!

*even i tau ramai sangat yang cantik cantik masuk contest ni*

.sila jangan jatuhkan semangat i
.kalau tak, i nangis
.sekian!

.bai bai~ ;)

40 comments

ZIANA ♥ FARREL said...

wah!!nak join jugak..akak byk kebaya tp xpnah pn nak amik gambarnyer..huhuhu...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ziana

.sile sile kak ;)

intan said...

waahhhhhh...mcm2 kontest la..nnt nak selongkah galery photo..klu ade gambar nenek kebaya..baru blh join..

sharamli said...

ala..nak j0in..tp malu nak tunjuk b0dy..heee3

Mario said...

ok ok...baru nmpk matang weh...
kalu ada voting...i vote u...ok

aishahumairah said...

gud luck sis=)
jgn nangis oke,,mmg comel..

saypOOL rafhtello said...

klu aku masuk mcm mne???
confirm2 menang..hahaha..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku body tak solid lor~
sega lak nak join this contest

helena's said...

cikhel hanye sesuai kebaye pendek..tp takpenah pulak tangkap gmba..hehe

fateha jom join contest!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~intan

.haha klu akak msuk, confirm kite kalah
.alaa x yah la msuk kak ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sharamli

.eleh, mengade je ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mario

.hahaha perli la tu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~aisha

.hehe mekasih dik ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saypool

.hahaha confirm!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.masuk lah sis ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ayu

.eleh, mengade
.mcm la i solid sgt ;D

wawa said...

salam kenal intanurulfateha.....
thanks ye join contest wawa...
syarat suma dh ok....
comel2 :)
k good luck...tunggu result ye

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wawa

.tenks babe ^^

.miss d'ieyna. said...

gudluck sis..:)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ieyna

.tenks dear ^^

varsha said...

gudluck intan! anyway thanks a lot tolong edit blog ye. really love it! muah syg intan... nak cheese cake taK? hehehe ;)

noor afzan said...

sape kata intan x cantik..
cantik..
good luck ye...=)

mIsTa aLeH said...

Cayok2!! =)

yuyuEyuliAnayusOf said...

owh, sis pon msk ea..
kte pon msk gak..
neway, cute2.. :)
compem kalah yuyue.. hehe
gdluck!

.: wan r0hayaty :. said...

huh!!! ramping mcm kerengga dh,,
nway so sweet,,
insyaAllah boleh menang ni sis,,
hehehehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~varsha

.nakkkkkkkk!! ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.tenks kak ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~aleh

.tq ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yuyue

.mne de
.sis buruk jer
.yuyue msti menang T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wan

.kerengge yg mcm sis
.kuikuikui~

cik eykameow :) said...

giler ah. byk kan contest sis msuk. bestnyee. nk join. tp malu lah. HAHA. sis chantek plakk..spe kate x chantek tu dye jelesh! HAHA wish u luck sis!! ^__^

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wah..
cantik2...
i ni xsesuai lngsung pkai kebaya...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka syg

.eyka!
.rinduuuu T____T
.tenks dear ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lyaa

.ade kerrr
.lyaa sgt cntik!
.pkai ape pown cntik tau!

✿ Cik Cimi said...

c??
intan lg cntek dr kite tuh.
kite selekeh jew mse tuh sbb da lwt.
hiks~

LoVEaQshA said...

Selamat bercontest yer dik intan cyg!!~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cimi

.heeee ye la tuhh

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak zura

.tenks kak ^^

saadah saadun said...
This comment has been removed by the author.
intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saadah syg

.tenks babe!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13