Sunday, December 27, 2009

.serabut kepala otak!

.

.salam readers~

.i type entry ni dalam notepad dulu .sebab bapak lama tunggu blogger.com habis loading .tak tahu lah kenapa internet teramat lah sengal hari ni .dah lah i tengah serabut .4 januari 2010 i akan register UiTM .lagi seminggu jerr .rasa macam lama lagi, tapi bila pikir balik, takut tak sempat pulak nak kemas .dah lah i tak dapat hostel .rumah sewa tak cari lagi .planning mau buat rayuan duduk kolej, if tak dapat baru cari rumah sewa .buat masa ni, i berulang kot .muar-melaka dalam sejam lebih jerr ^^

Photobucket
.then haruslah i kemas semua barang-barang i .banyak benda i tak kemas .i baru start kemas hari ni .i nak kemas baju-baju dulu .packing semua dalam beg .setahun lepas i habis diploma .beg baju tu i tak usik pun .hiks~ .so, i bukak balik beg tu, dah re-packing baju .baju yang rasa macam buruk, i buang lah keluarkan .gila banyak benda i nak buat *terasa macam nak masuk sekolah pulak hehehe*

.baju kurung i rasa tak nak bawak banyak-banyak .i bawak 4 helai jer kot .pakai setiap isnin dan jumaat .i lebih prefer pakai jeans dengan t-shirt atau kemeja .tudung dan shawls pun i dah asingkan .tinggal lipat jer .ehem ehem~ .kan azam tahun baru, nak pakai tudung ke kelas .err tapi kalau boleh, nak fully bertudung .tapi slow-slow lah .takut shocked pulak .kan kan? .hehe~

.i ada buat check list kat sidebar blog ni .i ni pelupa .banyak benda nak buat .tapi bukak blog, i tak pernah lupa .hikss~ .so, baek i letak check list dalam blog .eh boleh pulak macam tuh ekk .haha! .eh ok lah, i nak continue kemas beg .dah macam kapal karam bilik i ni T____T

.eh kejap, ada orang rindu chacha ehh? .nanti malam sikit i buat entry pasal chacha .mesti ramai rindu dia .tapi angah dia tak ada siapa nak rindu ker? .dah lama i tak buat entry pasal si kecik tuh ek .dia makin samseng wooh sekarang .i tak rasa dia ikut perangai i sebab i kan budak baik .huhuhu~

.ok then
.bai bai! :)


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.jom masuk contest!
.klik SINI

.pis pis kacang pis:
.tolong click nuffnang i heh!
.nanti i click korang punya balik~
.dah click, bagitahu dekat chatbox
.atau dekat comment!
.TQ :)

36 comments

Azalina M.Salleh said...

selamat menjalani kelas n study rerajin tau

milimilo said...

woah,dove n kotex..

mili pkai johnson punye brg jep n intimate..hihi =)

slmt kembali bljr sissy

greenhall said...

bilik mcm kapal karam?
boleh buat tukun tiruan la kalo macam ni. hahaha..


nanti merempit ke g kelas?

Ms. Sugar Sugar said...

same2
tp dftar 2hrbln.
lg awl
rse cm tamau blek leyh tak?
:)

AM SYA said...

jgn serabot syg...

zmn blaj2 ni la yg best..

sya2 jelez lak tgk org len sume balik U!

waaaaa~~~

xbest rupenyer dh hbes blaj ni!

irahehe said...

uitm melake erk?

hehe~ira pon study kt melaka gax..

:D....

klik2 nuff dpt flymas..

M O N I C A said...

hehehe..byknya kena kemas..buat list ok..nanti tertinggal pulak..XD

Uruchimaru @ kf said...

waa smbg study lagi!

gud luck !

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

i pun da packing..
konon2 smangat nk balik campus..
padahal semangat nk jmpa bf..'
haha
i dgr cite uitm melaka strict ek die nye rules...??

✿ Cik Cimi said...

selamat mengemas.
hiks~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~azalina

.tenkiesssss dear! ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mili

.tenks mili! ;)

.miss d'ieyna. said...

sis start kelas bila?
nnt bebila free bole meet up..
ina kat melaka je..:)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~greenhall

.hehe jahat! ;p

.a'ah
.merempit je
.mne mmpu nk beli kete T____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ms sugar2

.boleh!
.haha!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~syasya

.alaa da abes blja la best
.leh keje, then kawen! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ira

.ira!
.kt mlk ke?
.ira study mne?
.bg lah num hp
.leh jumpe! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~monica

.hehe tu la psal
.byk bnde nk buat n beli T__T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kf

.tq! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lyaa

.waaa betul ke?
.ni nk nanges ni T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cimi

.tlg i bole? ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ieyna

.oke dear ^^

zuwairiaiman said...

great blog, great love.. i can feel it..spread the love

Layla Adawiyah Kahampitan said...

intan,
gud luckss for your degree

hisham said...

salam..slmt beregister nanti...hehe..
sori..nufnang ni nk klik ktner..sori..selame ni i wat x reti jer..

oranglidi said...

bila tampak sabun dove.. teringat pulak kampung

google said...

walawey.. macam nak pindah rumah plak...huhuhuhu

good lakss.. 4 ur new semester...

helena's said...

bestnye nak masuk sekolah..hehe

klik flymas!

miSs s!v said...

eh sis!
dah belajo melaka, rajin2 turun kL ye.
ekekee
boleh belanje org.
lalalalala~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zuwairi

.tenks! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~layla

.tenks dear~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hisham

.err klik je mne2
.kah kah~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~org lidi

.oit
.jgn nanges! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~google

.hehe tenks!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.duit pun byk abes! T____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~siv

.bg duit tmbang bole? ;D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13