Friday, January 15, 2010

.makcik cleaner hospital pakar sultanah fatimah

.

.scheduled post.

.salam readers

.tiba-tiba i teringat pada makcik cleaner tuh
.kejadian ni berlaku 6 tahun yang lepas
.time tu i ade minor operation dekat kaki kiri i
.tendon cut operation
.i tak macam orang lain
.i lain sikit :)

.i tak pernah reveal benda ni dalam entry
.hmmmm tapi i tak pernah malu dengan diri i
T________T

.ok, sambung cerita
.lepas i selamat operate,
.makcik cleaner tu datang kat i then cakap dekat i
.lepas ni hantaran mesti kurang kan?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.keji tak?
.apa maksud makcik cleaner tu?
.haruslah i nangis laju-laju bila makcik tuh blah
.apa dia tak boleh nak jaga perasaan orang lain ke?
.padahal dia tuh cuma cleaner jerr
.wooo sadisnyaaaa
*i bukan nak keji pekerjaan dia tapi dia yang keji i dulu!*

.kalau i sakit ker,
.cacat ke, oku ker
.ada masalah ker kat dia
.i nak kahwin dengan anak dia ker?

.i bengang sangat
.i cakap dengan diri i sendiri

.at least aku pandai,
dan aku takkan jadi cleaner
yang mulut tak ada insuran macam dia!


.huh!
*emo*

.k lah, i nak pergi kelas dah
.bai :(

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

p/s:
.hospital pakar sultanah fatimah tu adalah hospital muar

16 comments

Mario said...

maafkn makcik tu weh... camaner melaka? ok? hehe
sib baik kt bandr...kalu kt lendu mesti ko lg bosan...k... gud luck cs

hisham said...

salam...bz skang ni ek...hehe..xmo sentap2 ok..u tu student..bg parents u bgge ok...tk cre

Yot | is | Yati said...

gile monyet keji la macik ni. esok2 menantu dia entah2 hehehehe.. nk yang perfect je kottt. kalau i rasa nk sepak2 je macik tu. tiba2 datang cakap macam tu memang saje menempah nisan la jawabnyer. eh emo plak.

HonEyBuNNy said...

eee...bisa tol mulut makcik cleaner tu kan...

liyanaKim said...

hurm yeah. kadang buat kita skait haty kan.

macham i.
mak guard penah keji2 I.
tapi I pk dia tak de otak nak marah2
dia blaja SPM pun tak sampai. so kita abaikan lah..

bukan nak kutuk.

tapi jangan la keji kita sangat kan.
lagi pon tak ganggu hidup dia pon lau ada luka kat badan kita yea.

M_Lex said...

dengan makcik cleaner pun berkira.
haha.
lain yang kata tu dr

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bukannyer dia yg nak anta rombongan minang ko~
so sila jgn keciwa~

JMR said...

lorr..hantaran ditentukan ngn cara gitu ke?..mmg tak ptot/...cian ko:-p

adnil linda said...

sis...
makcik cleaner tu budget dia hot...
t bwk bro hairi...
tayang kt makcik cleaner tuh...

hehehhehe

~Shuh0ney.lurve.Fuadinho® said...

huhu...sabar la ye...sume org ade kelebihan dan kelemahan masing2...tp kita xlayak utk mempertikai...sume ni kehendak Ilahi...;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.tenks kawan! ;)

LuVidA^^ said...

saba je la...ade jugak makcik mulot cmtu ek?? huhh!!~

syahza said...

org keje hospital mmg ade je jenis keji..

myself dah la patah tgn 2 hari b4 konvo..

dorg siap gelak2 n ejek sbb xdpt konvo.. tgh atas kerusi roda lak masa tu..

hmmm... dah la sakit, kene ejek lagi..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hmmm sabar je kan? :(

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

perangai manusia macam2 cik intan...tu mereka yang berhati gelap sangat2lah cakap macam tu...sabar okay :)

Jard The Great said...

uish.. makcik jahat!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13