Friday, January 1, 2010

.selamat tinggal semua~ T________T

.

.salam readers~

.ni kali terakhir i online sebelum i berangkat ke UiTM Bandar Melaka esok .tak tahu lah kat sana dapat online ataupun tak .tapi, i harap online macam biasa T_____T .i dah siap packing semua barang dan iron baju .masa untuk register 8.30 am - 4.30 pm .maybe gerak dari muar ni pukul 7 am

.i pun tak sempat nak blogwalking blog korang semua .ouh tiba-tiba i touching .hmm mesti akan rindu korang semua .kalau korang rindu, klik-klik lah nuffy i heh~ .tapi klik dengan ikhlas .jangan lah harap i klik semula bila i dah kat melaka nanti .i tak tahu bila dapat online :(

.harap-harap i dapat duduk kolej, kalau tak, i kena carik rumah sewa .tak pun i duduk rumah i jer .tapi muar-melaka tuh jauh jugak .patah pinggang naik motor buruk i tuh .lain lah kalau ada kereta

.sebelum i nak away dari blog, i nak kenalkan korang dekat satu blogshop baru .harap-harap korang boleh support :)

CapalKita

.ok, itu saja
.i mahu tidur awal supaya dapat bangun awal

.bai bai~~


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.korang nak free domain tak?
.jom masuk contest
.klik SINI

.pis pis kacang pis:
.tolong click nuffnang i heh! .nanti i click korang punya balik~ .dah click, bagitahu dekat chatbox atau dekat ruangan comment! .TQ :)

16 comments

[z@ck] said...

have a safe journey!
=)

hisham said...

salam..i sedih la...ok la..study rajin2..igt pesan org tua...tk cre

LuVidA^^ said...

jgn noty2 kt sane....
gona mis u....
hehekkk...

Zayani said...

bai bai sis Intan!
sure nti adk akn rndu pnye..
huhu T__T
nyway, blajar elok² tau..jngan dok main² dlm klas..hehe ^__^

MiJa said...

cik intan,semoga kamu sukses!!!
jgn lupa kami..(haha..mcm nk pegi kutub selatan pulak..)

gewd-gurL perhaps said...

welcome to uitm bandar melaka ye. boley sangat nak on9 cik intan. i ambik accounting kt sini. harini daftar kan..? anyway gudluck intan!!

manusia biasa said...

semoga berjaya=)study rerajin

saypOOL rafhtello said...

good luck!!

panggiL guA siv. said...

syg.
org tukar no baru.
hehhe

mRs fFiRa said...

cik intan da pegi yek?

selamat blajar kembali..

hum~~

greenhall said...

hohoho! selamat berlajar.. mesti chacha aman dan bahagia bila angah dah tiada! haha.. skema gila.





gud luck mami! hope dpt kolej. .kesian muda2 dah patah pinggang..

dak eina said...

hye intan. teringin nk jd m0del.? tgk http://dakeina.blogspot.com/2010/01/ingin-menjadi-model.html

study lek l0k taw. jgn kuat men. HIHI. rindu la kt ur new entry ;)

cik eykameow :) said...

sis...i will mishyuu :]

shazika said...

akak.
smbung blajar ke?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

laarr ingat nak g mane :D

nakkal.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~to all

.tenkiussssss all ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13