Saturday, January 23, 2010

.sesi bergambar student semester 1 yang batak!

.

.salam readers~

.this is the scheduled entry.

.ramai orang tanya i,
.mana gambar time dekat campus?
.mana gambar pergi kelas?
.mana gambar bilik?
.kuikuikui~

.segan mahu tunjuk sebab i buruk
.sila tutup mata sambil scroll down
.sekian! ;p

.it's me!
.time orientasi ;)

.ni zahida a.k.a jay
.dia sarawakian & sebaya dengan i
.roomate i & orang 1st tegur i dalam kolej

.ni najla a.k.a lala, also sarawakian
.dia muda 2 tahun dari i

.ni roomate i jugak
.tapi in the future lah
.kuikuikui~
*ada jugak terselit pic mamat ni ;p*

.kolej i style apartment, 1 rumah ada 3 bilik .master bedroom ada 4 orang .i bilik tengah, dengan lala & jay .bilik hujung ada 3 katil, tapi cuma 2 orang je duduk sebab lagi seorang NR, so katil tu kosong lah .nak tengok bilik i tak? .kalau tak nak tengok, sila scroll sambil tutup mata okeyh! .hahaha!

.1st day
.i memang tak pandai pasang cadar
.tak tegang & tak kemas langsung
T____T

.time ni, teddy bear i still kat rumah
.sian dia sebab i tinggal dia
.bukan tinggal tapi TERtinggal
.huhuhu~~

.meja tulis i
.kecik gila kan?
.hairi cakap, bersyukur lah dengan apa yang ada

.baikkkk!
T________T

.ni locker i
.i ngaku, i tak pandai lipat baju
T_________T

.ouh ya, i dah bawak skuter ego i ke KBM .so senang lah i nak pergi kuliah .sebelum bawak ke KBM, abah dah servis skuter i .tukar apa yang patut .mama dah pesan, jangan merayau .just boleh pergi kelas jer dan mama tak bagi balik rumah naik motor .bahaya! .so far lembut , i tak pernah bawak motor jauh-jauh .kalau ada pun, time i sesat hari tu .hehe .tunang kakak i yang tolong bawak motor i dari rumah ke kolej .tenkiesss wawan! ;)

.tukar seat baru sebab yang lama dah koyak rabak
.hehehe

.handle pun baru
.merah & hitam
.hairi's favourite colour

.nampak garang tak moto ni?
.kah kahh!

.tadaaa~
.skuter i dah siap parking dekat dalam kolej

.abah cakap, cukup 20000 km, kena tukar minyak hitam
.tapi i takut gi tukar sorang-sorang
.takut kena ngorat
*perasan mak ayam*

.sila temankan gf anda yang penakut ini

.gambar pergi kelas lagi
.i memang suka belit belit
dengan harapan kepala i akan terbelit
.eh apakah? =.="

.kau fikir kau comel ke intan?
.lempang kang!

.err tudung baru ni
.beli dengan kesayangan i ;)

.kad matrik sementara
.ntah bila dapat kad matrik sebenar
T_____T

.gambar coursemate i
.dari kiri belakang, lyn, ain, ana
.depan kiri, ros, i, eija dan wawa

.and lastly, gambar dalam bus otw balik rumah tadi
.itu pun mau tunjuk ke?
.tak termasuk dalam topik
.ekekeke!

.itu saja mau update!
.bai~~ :)

----------------------------------------

.p/s:
.still at my home sweet home :)
.finished typing at 1140pm on january 22, 2010

34 comments

♥ Cik Ca said...

ouh intan.. hiks...
lame tak tgk entry byk pic..
hahahaahahaha...
kamu mbtkan aku rindu saat study meyh..
ish2 kapan mau further neyh..
hiks

joegrimjow said...

hak hak
botak

saypOOL rafhtello said...

nmpk apa tu dlm loker..huhu

M O N I C A said...

hik hik..pasni bole sis belajar bahasa swk..:)

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
comel giloks~

naik bas KKKL ke syg?

nurhuda abdulrahman said...

1st tyme see ur face dgn tudung bese yg dgn coursemate u..
lawa lawa lawa..
selama ni asik tgk u pakai shawl je..
uhu

noor afzan said...

Kat rumah..
patutlah aktif je..
hehe~

kat kolej takde access lagi ke dik?

she_mah said...

apsal zahida n lala saya cam kenal je ek.. dorang penah blaja kat uitm sarawak tak?
betul la cam knal zahida tu..kiteorg panggil kak j pnh sme kls..kalau tak silap org la..huhu.
kak intan cube tanye dia ek...
kalau mmg btul dia pnh blaja kt uitm ssarawak, tny lagi..kenal x dgn hasyimah/syimah sama kelas investment dengan dr. chong..

byk nye request soalan..huhu

helena's said...

sapa ckp fateha tak comel dia buta!haha

♥_♥tieha♥_♥ said...

rhendu sis!!!!!!!!!!

;(


stdy elok2 tau!

all the best~

AM SYA said...

jelez tgk intan g claz

sbb i dh boring ngangur lelame kt umah!!

sgt rendu zman kampus okehh!!

*cumel intan pkai tdg syria~ ;)




^SyASyA^

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

wah..
melawanye sis ni..
hehehe..
xde yg ngorat ke??
:P

cik eykameow :) said...

wahh. sis pown dh mcm org sarawak dh muka nye..hee. besh giler layan pic...ngee

p.s : pic bwh skali comel kowtt!!!!

.siv. said...

hahhaa.
manyak nye pic!
tp mase orientation week tu, u look so sweet la sis.
ekekekeke
cepat lah kaya.
lepas tu kite jumpe.
:D

hisham said...

wei...dh msuk uitm eksen ek...hehe...lame x p blog i...haha...aper2, u utamakan yg penting dulu ok...study hard k...tk cre

HonEyBuNNy said...

cik intan...comei la cik intan bertudung...sweet sgt...byk nya stok makanan dlm loker tu...hiihi

LuVidA^^ said...

cumel ah meje stdy yg kck itu. hehee...sah2 la u pomot kt calsmate u plak..ur blog...psni byk la pix dorg dlm blog u =p~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ca

.jum2 cont study ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~joe

.comel hape ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saypool

.haha diam! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~monica

.dah belaja
.tp x pndai2
.bebal T________T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zara

.x, bus mayang sari ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~huda

.teehehehe
.tenks! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.da psang wayarless
.tp lum launch lg kot

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~she mah

.hehe betul lah tu ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.hehehe mslhnye sis sorang yg tak buta ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.imyt gal! :-*

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~syasya

.g cont master pulak cpt ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~aty

.malangnye tak de T__________T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka syg

.hahaha ye la tuh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~siv

.hahaha setiap mase sis sweet ;p
.aminn aminnn aminnnn cptlah kaye ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hisham

.mne de eksen
.i x smpat blogwalking T_____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hunnybunny

.heheh haruslah
.time darurat leh makan ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.hahahah haruslah! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13