Tuesday, January 12, 2010

.still at LCCT

.

.salam readers~

.ok, i tipu
.i still at CC, bukan LCCT
.got class at 4.30 pm till 6.20 pm
.so, lepak lah CC menghabiskan beras duit
T________T

.tak sabar nak beli broadband
.abah cakap tunggu hujung bulan
.yeop cakap, dia nak bagi broadband dia
.tapi kena tunggu dia habis study april nanti
.gila lama!
T________T

.uitm pulak cakap, nak bagi free wifi
.tapi sampai sekarang tak ada
T________T

.sabtu ni kena pergi KBM
.KBM = kampus bandar melaka
.nak buat kad matrik
.cis! baru ingat nak balik rumah
.hari ahad, ingat nak dating
.oh encik boyfee, sila lah datang melaka pls pls!

.esok cuma ada 1 class jerr
.pukul 2.30 - 4.30pm
.ohhh heavan nyerrrr
.hari rabu tiket movie murah kan?
.HAHAHA!

.kalau lah dekat shah alam sekarang ni,
.harus lah i kidnap encik boyfee
dan pergi tengok movie together gether
.hiksss! ;)

.tapi MALANGNYA i dekat melaka tercinta
.sila lupakan niat yang suci murni itu
.ok, fine!
T__________T

.tsk!
.tiba-tiba touching
.bai!
T__________T
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.eh kejap!
.dah lama tak insert picture

.gambar hiasan direct dari hp
.tak bawak cabel lah pulakkk
T_____T

.ni meja tulis i dekat kolej
.gila kecik
T_______T

.nak study pun susah
.tapi demi negara yang tercinta, i study jugak
.cheh! padahal tengah salin nota kawan
sebab tak sempat salin haritu
=.="

.yang kat dekstop tu sumber inspirasi ;)
*malu*

.kat soft board tu pun ada gambar family okayh!
.jangan ingat i letak gambar boyfee jerr
.i anak yang baik kottt
.hahaha~

.k lah, nak buat registration course yang tak settle-settle
.poning kepala denn
.k, bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.kepada yang tanya pasal tutorial tuh, sorry to say, i memang tak sempat nak ajar .ikut lah step by step dekat tutorial yang i buat tuh .mesti boleh buat punya .sebab kalau i repair blog korang pun, i refer pada tutorial i tu semula .so, buat slowly okeyh! :)

8 comments

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

wekekekee~
sowy cik intan~
aku cilok pict ko lak~
hehehe~
aku saje nak mempromote blog ko
sbb aku mmg selalu lepak blog ko tgk totorial yg ko buat~
maceh lor~

law ko tak kisah~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ayu

.hehe x de hal lah syg ;)

Azalina M.Salleh said...

shah alam - melaka 2 jam jer dear..
cian u... hehe selamat mengulangkaji ya

cik eykameow :) said...

hee. kagum lah! bro mcm botak je .. ehemm. lalala~

Btw, esok hari rabu. n sok eyka cuti sis.. YEYYYY! :P

ouh. keje dekat forever21 sunway :D dtg laa

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~azalina

.2 jam pun lame sis T____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka

.hahaha die mmg botak pun
.x sure lg dtg ke x
.klu jd, sis inform keyh! ;)

LuVidA^^ said...

uitm melake lum ade wifi ek..cian..u kne bli bodben la yunk...cne nk blogging dengan jayenyee huhuu =D tp stdy jgn lupa lalala...

LuVidA^^ said...

bile mse hairi botak?? huhuu....

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13