Thursday, January 14, 2010

.tercepit dalam lif!

.

.bonjour!

.haha eksen mahu speaking french padahal semalam lidah tergeliat time class third language .sumpah susah nak cakap french T______T .tapi kenapa french kiss macam senang? .eh eh tak tak .i tengok dekat tv jerrr huhuhu~

.i still di CC .ada gap 2 jam .malas nak balik kolej .pagi tadi kelas i 830-1030 .i sampai depan lif kul 825am .malas nak naik tangga so tunggu lah lif .i masuk lif tu dengan beberapa ketul students dan selebihnya lecturer

.tempat kejadian : lif KBM
.destinasi pertama : tingkat 5 (kelas i lah tu) huhuhu

.dah lah i belakang sekali .semua himpit-himpit i .nasib baik i pakai beg kura-kura, so ada lah space untuk i .hehehe .then bila sampai jer tingkat 5, i nak keluar .i cakap lah i nak keluar tapi suara i tak ada sapa dengar T_____T .last-last ada 1 of the lecturer said, eh ada budak comel nak keluar lif .patut lah tak nampak .then semua orang bagi laluan dan focus pada i .malu kot tym tu .dah lah i ni pemalu ;D .cepat-cepat i keluar dan cakap thanks .maluuuuuuu gila~~

.pasni tanak naik lif lah ;p

.eh nak tau tak?
.semalam i pergi tengok muvee cerita sherlock holmes!
.besssssssssssssssttttt!!!
.terasa macam tengok CSI zaman purba huhuhu
.korang dah tengok?
.
.
.
.
.
.
.
.tsk!
.ok fine, i tau semua orang dah tengok
.i lambat seminit
T________T

.k bai!

20 comments

ini blog wirdah said...

cik intan tu chumell+kecik sgt,kan dh org tak perasan.hehhe.sampai tersepit dlm lif =)

Uruchimaru @ kf said...

ahaksz budak comel!

Sharinginfoz said...

pengalaman seronok kan.... malu pun ada.. he he he...

Perlu ke Telefon Mahal????

Kesian Danish Batuk

acik ayu said...

beb.

its oke.

kak u pon blom tgk lagik.
wakaka
:P

CaPiQa said...

adoiyai. cian cik intan. dear, lain kali kan bila naik lif, u cepat2 cop dekat tepi pintu taw. senang kuar. ngee~ =)

greenhall said...

kalo ko rasa nak kurus lagi, naik la lif selalu.. boleh kurus beb kalo 40x ko tsepit. haha..


life ok kan dona?

noor afzan said...

ingatkan tersepit kat pintu lif..
sib baik ada lec yang baik hati..
haha

Sidratul Muntaha said...

ehehe.
budak comel...
sweet jer statement tu..
esok dah jdi mak budak..
takde dah comel dah..
montel jer plak!!
ekekeek.

M O N I C A said...

hehehehe..bdk comel..lain kali cik intan kuatkan speaker tau..XD

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ko kecik sgt~
org tak bape nak perasan

vidadarisakura said...

cerita apa ntah.



(lagi kuno)
haha

Aujinz said...

sherlock holmes?

cik Intan lambat beribu minit laaa...;))

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

ayat budk comel yg xleh blah 2,,
msti sis kembang setaman kn??
ahahahaha :P

saypOOL rafhtello said...

bukan lambat seminit..hahaha..
blushing la tu kena ckp budak comel..hehheeheh

sharamli said...

uish...sian kamo0..lain kali guna tangga tau...hik3

MiJa said...

ingatkan kena sepit ngn pintu lif..haha..

misz benida said...

haha..bru je td i dok men2 dlm lif ngan member2..trun,nek,trun,nek...
hahaha..

cik eykameow :) said...

hihihi cian dye.. :)
eyka ta tgk lagi la citer tu..sbb citer tu kwn2 ckp bsmbung. so malas ! HAHA. tgk OLD DOGS jelah. best giler vavi tauuuu!! huhuhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.haha kalau gune tangga, sumpah turun sekilo setiap harI! ;p

LuVidA^^ said...

beg kure2? hehee.....

i x tgk pon cte tu.... bes ek.... ouh da terlambat...abaikan...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13