Friday, January 29, 2010

.weekend ni mesti boring T________T

.

.salam readers~

.hmmm weekend ni mesti bosan gila duduk melaka .i tak balik rumah kot .sebab on saturday ada family day untuk kolej .event tu sampai pukul12pm tapi kalau nak balik rumah, macam sekejap sangat .nanti penat dalam bus :(

.ingat macam nak tengok wayang .tapi i malas nak pergi dataran pahlawan naik bus .kalau nak naik motor, kawan i naik bus pulak sebab i tak ada helmet lebey :( .hmmm i rasa macam nak datinggggggggg dengan bakal roomate i .nak sangat sangat sangat tapi kewangan i tak berapa mengizinkan walaupun sebenarnya agak mengizinkan lah jugak .tapi cuma cukup-cukup makan jer lah .alahh kira tak cukup lah tu sebab nanti tak-boleh-shopping-cuma-dapat-makan-dan-tengok-movie-saja! T_________T

.petang ni kawan i ajak ke tesco .ana nak cari sushi .i pulak teringin makan sizzling .hari tu dah makan tapi nak makan lagiiii ;) .dan i nak beli barang sikit & nak pergi bayar bil yang tertunggak ;D .i nak bayar bil hp i sebelum kena barred! .kang tak memasal hidup i sunyi sepi .i dah lah tak boleh kalau tak kacau bakal roomate i sesaat huhuhu ;)

.esok pulak bestfriend i dekat kampung ajak keluar ke batu pahat .dia mahu belanja makan-makan .tapi since i tak balik rumah weekend ni, i tak dapat lah join diorang .hmmm sedihnyaaa T___T .tapi kawan-kawan i dekat sini ajak tengok muvee .ingat nak tengok cerita adnan sempit .ramai sangat cakap best .tapi i jarang tengok cerita melayu dekat cinema .i nak tengok legion dengan bakal roomate i .tapi tatau bila T________T

.ohhh tiba-tiba i rinduuuuuuuu chacha .i nak balik jumpa dia .sejak i continue study, i jarang dapat cakap dengan chacha .bila malam, chacha dah tidur awal sebab dia penat .sekarang ni chacha demam & batuk .tak elok elok dari hari tu .mama call tadi, cakap chacha dah kurus .sian pulak T_________T .tiba-tiba i rasa macam nak balik rumah minggu ni .gila homesick T________T .aiyooo tak nak cakap lagi hal ni .nanti i nangis .semalam i dah nangis .mata dah bengkak .tak caya tengok pic bawah ni

.mata i macam pelik sikit
.still bengkak kalau tengok betul-betul
.i memang kuat nangis + cengeng ;p

.ni dekat kelas semalam dengan ain, lyn & ana
.nampak sangat i muka tua kan
T________T

.after kelas i pergi makan piza dengan ana ;)
.shaking sikit pic ni

.ana buat muka comel ;p

.eh ok lah, nanti i update blog lagi
.i nak balik kolej, nak rest
.petang ni nak kuar kul 430! :)

.bai kawan! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

p/s:

.tolong undi i dekat SINI
.simply type :
no 4 - intanurulfateha
di ruangan comment

.yang dah undi,
THANKS A LOT! :)

28 comments

YucIkA said...

haa...kn saya dh kata..akak comel la..xkira pakai tudung ke tak..ttp lawa cun meletup...

tak caya??
tya bakal romate akak..hehhhe...

ini blog wirdah said...

a'ah kan..dah lame intan tak de story mory pasal chacha kesayangan intan.hiks :)

hope dia cepat sehat .

Mohd Shahrul Hafizi said...

Peringatan buat Cik Intan. Jangan tonton filem Legion. Sangat memesongkan akidah. Berkenaan agama Kristian dan Tuhan mereka. Better tengok Adnan Sempit. Seriously, berbaloi. :)

JMR said...

jgn burink2 di hari minggu..hehehe

lieya orange M.I. said...

...lepas kelas mkn pizza...bestnyerrr...=D

helena's said...

nak rindu pastu nak nangis gak lah!

[z@ck] said...

hati-hati tgok legion..
one of movie yg boleh pesongkan akidah

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ape yg tak sonotnyer~
ko kan ramai kengkawan~
besh la tuh

Frodo Baggins said...

ehkekekkeke ..

kalau kewangan x mengizinkan hencik "bakal rooooomate" tu pasti sangat mnegizinkan kefulusannya. agaggaga


>>___<<

LuVidA^^ said...

oit da besar2 pon homesick ke? agaggaa...

i mcm tingin nk pkai baju yuna tu *baju kotak2 mcm u* tapi takot pelik...

saypOOL rafhtello said...

nampak muda lagi..jg risau ye kak.. =)

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

wah...
ciannye..
suruh la b sis 2 dtg melaka visit bb die ni..
hahahahah :P

Eyriqazz said...

weekend la best..cuti...yeyyy

faye said...

sis...lama x komen sis nya blogkan...huhu...haar...jgn ler watch legion....x berani nak komen sgt coz...juzt better not watch...oh yea....sis..ur beautiful either wear tudung or not....k...kalao dah azam teruskan...lagipun bakal rumate sis pun sokong kan teruskan...saya pun dalam proses nie...huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yucika

.heeee die mmg suke kite pakai tudung ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wirdah

.yup! :)
.ameeeeen

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hafizi

.alaaaaaaaaa
.nk tengok!!!!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~jmr

.nk balik rumah!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lieya

.lps tu duet abes n makan megi seminggu T______T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.klu sis nangis, kite lempang
.nak?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zack

.knp sume org ckp cmtu
.ni nk tgk ni

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ayu

.weyh, bile nk meet up ni?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~frodo

.hehehe ye la tuh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.alaa pakai je
.mesti cntek! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saypool

.waaaaaaaaaa jahat!
.namo panggil akak!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~aty

.hahaha jahattttt

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyriqazz

.x best T_____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~faye

.heee gudluck to u 2! :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13