Tuesday, February 16, 2010

.jangan terkejut pulak!

.

.salam readers~

.sekarang ni i agak busy siapkan assignment
.account & MGT

.account ni biasa lah, kena buat ledjer, journal & cash book
.memang menguji kepala otak i lah
T___________T

.i dah lah tak pernah ada basic account tu
T____________T

.tapi part MGT i loikee
.assignment kena create blog
.kena buat entry in english

.dalam 6 entry kena buat
.i dah siap 2, tapi dalam draft lagi

.so, lepas ni if korang tengok blog i
tiba tiba cakap mat saleh,
jangan tekejut pulak heh!
.heeee~

.i dah buat new tab dekat atas tu, khas untuk subject MGT
.i malas nak create blog baru dahh
.lecturer pun ON jerr ^^

.so, wish me luck! ^^
.i nak sambung buat assignment neh *poyo lebih

.bai! :)

16 comments

Nik Norzuliana Nik Mat said...

haha...teringt zmn blajo kt uitm dlu.xpe...blog psl mgt pn akn sis baca

++Muiz++ said...

hehe busy ye cik intan...apa2 pun all the best..then x lupa jugak, selamat tahun baru cina :)

Assignment oh assignment..dh lama tinggal asgnment..huhu

LuVidA^^ said...

x saba tgk blog u tu. ehee... 6 entry je? ala..sng =p

nurhuda abdulrahman said...

good luck buat account
hoho

noor afzan said...

k sya tak terkejut =)_

miss lolly a.k.a luvfareda said...

uish siapkan asimen2 tu duluuuuuuuuuuuu oke ?

ini blog wirdah said...

wah,senang gak la intan sebab dah ada basic buat blog.eyt,bukan basic,tapi sememangnye kamu dh pro!
goodluck dear :)

cik CumeY said...

hihihi..

tak terkejut..tergamam jerk..hahah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nik

.heee tenkiesss ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~muiz

.ha tu la psal
.dah lame tinggal, tibe2 kene buat balik ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.hahahah mmg sikit tp in english
.pengsan i~ ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nurhuda

.acc tatau buat T__________T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.hehehehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lolly

.da siap half tp dlm draft huuhuhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wirdah

.tq dear ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cc

.hahaha cis!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13