Saturday, February 6, 2010

.memang super best walaupun super duper penat!

.

.salam readers~

.huuuu memang sumpah best masa i jadik urusetia prog 1 malaysia .kalau korang perasan, program ni keluar live on tv1 at 9pm hari khamis lepas .memang best lah .dapat salam PM, dapat salam ketua menteri mlk, dapat snap pic dengan artist .for the 1st time, i dengan kawan-kawan i handle event terbesar macamni .melibatkan 51k orang! .so, lets enjoy the picture okeyh ^^ .i malas nak buat scroll box sebab google crome ni bengong! T______T

.i mulakan dengan gambar time tunggu PM dekat campus i
.i tunggu dengan sabar
.PM sampai around 430 pm

.eh eh, macam comel jer
.macam jerr lah tapi =.="

.dengan mimie & wawa

.dari belakang, ana , me, aien, lyn
.depan, wawa & mimie

.again, with ana!

.with my favourite lecturer
.me, puan siti & wawa

.PM tersayangggg

.lepas jumpa PM dekat KBM, i cepat-cepat balik kolej
.sebab nak siap-siap ke pantai klebang

.untuk yang freehair, kena buat sanggul
.i mintak tolong ana buatkan tapi gagal
T_________T

.last-last i lepas rambut jerr
.sep baek tak kena marah ^^

.i dengan hanna, ketua level kolej i

.before gerak ke klebang
.tayang sikit kad jemputan ;)

.tayang kad urusetia pulak
.baru sampai klebang time neh

.dengan pakcik urusetia yang superbest!
.jumpa lagi dengan majlis hi-tea nanti yer ^^

.yang kanan sekali tu, pakcik hishamudin
.dia palinggg sporting ^^

.hujan!
.memang best gila pork doang perform
.ouh nohhhh~

.dah malam time ni
.snap pic dengan maskot

.pamplet yang i kena bagi dekat semua orang

.penunggu tong lucky draw yang "setia"

.posing sikit
.sikit jer, tak leh lebey-lebey

.ehem ehem~

.dengan dato ali mamak
.glamour youuuuu~ ;p

.i suka gambar ni,
tapi i nampak kurus gila!
T_________T

.settle program dalam pukul 1 lebih .dan i sampai kolej pukul 3 pagi! .memang confirm lah i tak pergi kelas jumaat pagi tuh .i pengsan terus lepas mandi-mandi bersihkan badan .penuh habuk + pasir =.=" .i dengar cerita, dapat pengecualian ke kelas untuk bebudak yang jadi urusetia .tapi tak tau lah betul ke tak .pape pun, memang seronokkkkkk sangat! .hikssss~

.semalam, uncle hisham sms i, he is one of the urusetia .dia cakap ada majlis hi-tea & penyampaian sijil akan di buat dalam masa terdekat ni .heeeee bestnye! .hikss~ .itu saja mau update!

.sekian, bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.i ada amek video hujan & PM berucap
.nanti bebila i upload keyh! :)

24 comments

LuVidA^^ said...

huhu ye ye i nk tgk u sanggul..x de lak?
ngan ali mamak pon jd ek..hehe..u mmg kurus la yunk..

dak eina said...

sis intan... kurus sgt la sis nie..

Zayani said...

eh sis!
gile pnye tinngi lec tu ek..hehe
mmg sis kecik gile² eh?

Yucika said...

waaa...
bestnye...penat2 pon enjoy, kn??

xsabarnya nak habes exam..nak cuti2 egypt plak...waaaaa.a.....

Pais Chaos said...

puan siti rock la..haha

saypOOL rafhtello said...

ali mamak dah dato ke??

AM SYA said...

wo0t!wo0t!

u really enjoying ur unilife~

bravo0 la~~gler aktif u ni intan! =)

SuFy said...

ouh..mesti best kan..tetibe teringat program2 kem time skul dulu....

zulhilmi bdk blur said...

macam pernah je pg tempat ni..
huhu

sharamli said...

HA3..CANTIK SANGAT SANGGUL KAMO0 TU...

♥Reramakecik♥ said...

pic yg comel lote......^.^

vidadarisakura said...

keciknya budak intan ni.kalau kena tiup angin memang kompom bole jadi superman.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.yg penting artisssss ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~dak eina

.sile derma lemak T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zayani

.hahaha mne de
.biase je

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yucika

.bestnye kat egypttt

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~pais

.yerp
.mmg rawk \m/

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saypool

.dah kot ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~syasya

.heeeee ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sufy

.best gile! ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zulhilmi

.hehehe mlk je pun ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sharamli

.perli ah tu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~rerama

.tq ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~vivi

.hahahaha siut
.nk jadi pwrpuff girl plsss ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13