Monday, February 22, 2010

.sick *update*

.

.i am suffering!
.help!

.selseme
.sakit tekak & perit
.lenguh kaki

.tak pasal-pasal pagi tadi tak boleh pergi kelas
.dah lah ada quiz

.i tak boleh jalan
.kaki menggigil, lenguh gila
T___T

.next class pukul 12.30
.i tak nak ponteng lagiiii
.harap-harap tak pengsan nanti
T____T

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.UPDATE!

.i dah pergi klinik tadi .banyak plak ubat doc bagi .ada ubat demam, ubat gatal-gatal, ubat sapu, ubat sakit tekak and multivitamin .so petang ni tak pergi kelas .doc advised me to rest today .mahu tidur kejap lagi sebab ubat tu buat i rasa mengantuk .i dah kena gatal-gatal dekat badan .mintak-mintak bukan sebab demam campak sebab adik i dekat rumah tuh dah demam campak

.dan esok pagi ada test MKT420
.so, wish me luck ekkk
.harap-harap esok ok

.i nak tidur dulu
.kepala dah berat gila
.asyik bersin jerr, hidung pun dah sakit

.ni yang nak nangis neh
.bai! :(

16 comments

LuVidA^^ said...

uikss kaki caket lak...
kuiz tu bole amik ag skali x..huhuu rugi la nnti

sharamli said...

kamo0..makan ubat erk..

cik eykameow :) said...

ponteng je sis.. dari pengdan susah! bro bukan nye ada kat situ nk tlg angkat. huhuhu

noor afzan said...

minta MC je dik..
jgn paksa diri pi kelas kalau demam..
rehat betul2..

helena's said...

darling.,minum air masak2 banyak2 eh..kalau tak larat sangat takyah pegi..

saypOOL rafhtello said...

t8 care ye..

Ana Farhana said...

haha x tau
sape soh jln bebyk.
tu la x nak ajak org

noor afzan said...

ha..bagus tu..
resh cukup2 k..=)

monica said...

get well soon sis..:)

Rara said...

get well soon oke! jgn lupe mkn ubt.. :))

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

get well soon sis..
hehehe..
moga2 x kene dmam cmpak..
nnti sis yg trcmpak

zuliana said...

semoga cpt sembuh n dpt jwb test sok

fatiha said...

take care sis...
makan ubat sampai abis ye..
gud luck exam..

✿ YaYa ✿ said...

hu3..
sm0ga cpt smbuh sis intan..

AM SYA said...

sm0ge cpt sembuh intan~

jgn lupe mkn ubt k~ =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~To all

.tenks ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13