Wednesday, February 10, 2010

.tau lah kaya, tapi tak perlu lah nak berlagak!

.

.salam readers~
.this is the scheduled post.

.wahhhh kehangatan gathering blogger masih terasa
.i baru lepas marathon baca entry blogger lain
.superrrrr best!

.can't waiy to join the next event
.paintball?
.genting?
.hikss!

.korang nak baca tak entry diaorang?
.klik
.SINI
.SINI
.SINI
.SINI
.SINI
.SINI

.dan
.SINI

.eh sebenarnya i nak update pasal benda lain
.tapi terrrr-batak dengan gathering
.hahahaha~

.ni ha, nak cakap
.dah 2 hari i nampak kereta kena clamp dekat parking lot campus i

.agak-agak lah nak parking pun .i tau lah korang kaya tapi tak perlu lah nak parking dekat laluan keluar .parking lah dekat tempat lain .kan dah tutup laluan keluar .takkan nak terbangkan motor/kereta kiteorang pulak .adoiiii =.="

.gila ini orang!
.huh!

.ok, bai! :)


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.pada siapa-siapa i tak link entry korang,
.do inform me okeyh! :)

14 comments

Nagaperang said...

okmaih..asal tak rantai skali keta tu kan cik intan...stakat lock tayar apa cer...

LuVidA^^ said...

besnye pegi gath ek...i xde mase lagi nk bace entry tu sume. later. :D

Ah Fatt said...

ko pun turun mines? lupa plak aku nak g hr tu

YucIkA said...

link blog saya?? xde pon??

hahah..main2 je..saya mane ada..hahahah...

tuan nyer kete tu lupa kot dia ada kete tu..byk sgt kete..haahahahhaa...

Aus said...

ahahha..
kompem bengang kena clamp...
keke..
nk wat caner..
nsib la kan..
hahak..

naz said...

hahaha! kasi putus handbrake dia.

mohdhairihassan said...

ya !!!
orang ini memang gila!!
mungkinkah si gila???
hahaha!
:-* lap u cyg buchuk!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nagaperang

.hahaha tu la pasal

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.eleh mls le tu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ah fatt

.alasan!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yucika

.owner kete tu mmg sengal gile

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~aus

.pdan la muke die hahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~naz

.putus kpale skali ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~b syg

.si gile mmpu ke pakai keta?
.hakhak ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13