Sunday, March 21, 2010

.apa perasaan korang bila orang yang korang anggap bestfriend, kutuk korang dekat belakang? senang cakap, back stabber!

.

.salam readers~

.sudah makan?
.sudah kenyang?
.heee~

.dah baca tajuk entry?
.faham tak?
.kalau tak faham, sila buat-buat faham

.kadang-kadang kesian jugak dekat orang macam tu
.kan kan?

.i gelarkan dia si A
.si A berkawan baik dengan si B
.punya lah anggap si B ni kawan baik
.share everything lah konon

.tiba-tiba rupanya si B ni tak suka si A
.selama ni, nak jaga hati si A je
.sebab tak ramai yang suka si A
.perangai si A ni agak annoying
.tapi sebenarnya si B pun annoying jugak
.padanlah mereka berdua tu
.kuikuikui!

.so, kesimpulannya
.jangan terlalu mempercayai kawan karib
.sebab kadang-kadang kawan karib tu sendiri
.musuh dalam selimut!
*siapa suruh tidur sama, padan muka! kah kahh~

.sekian!
.bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:

.p/s:
.kalau ada orang tikam belakang i,
.i tikam belakang dia bertubI-tubi
.haaa takut tak?
.HAHA!

Photobucket

44 comments

cik aiLebiu said...

kebetulan, i pun mengalami sama benda ni skang..susah nak cari kawan sejati skrg..

.::WaNiE::. said...

ni orang camni bersepah2 :D

tp kelakar nya kdg2 A pun tak suka B, B pun tak suka A

tapi kawan baik

hahaha

butangbiru said...

kalo semua orang baik, bosan lah dunia ni, intan~

~LP Lum~ said...

salam intan~

huhuhuh... org yg mcm 2 patut di rembat aje.. xlayak tuk di buat kawan...

Sendra said...

saya pernah mengalaminya..kalu sudi baca ni,saya dah luahkan semua dulu kat sini.

http://www.kuehtart.com/2010/01/peringatanjangan-baca-entry-ni-sbb-ia.html

cik EPAL said...

tak best la back stabber ni. tikam depan depan la baru thrill. haha :D

rossoneri said...

hmmm, bila dah kene tikaman belakang neh, kt pun dah xcontact dia..cuba nak bincang, tp, haish menyakitkan hati je...skrg ni mmg kita careful sgt..berkawan mmg berkawan, nak rapat2 tuh susah la..

butterflies Lovers a.k.a aZzA said...

huhhh~ i pernah lalui, orang mcm tuh ptot tumbuk dia laju2 jek..eishhhh!

syamimi said...

dah biase kot kne gtu.. hahahaha wei g check ptptn.

Budak Pipi Tembam said...

Biasalah tu cik Intan...Rambut sama hitam hati lain2...Klo kite...siaplah orang sebegitu terkena sindiran tajam...hohoho....

sharamli said...

ikhlas la bekawan ngn sape2 p0n...nnt benda tu balik kt kita jugak..

HonEyBuNNy said...

paling benci org gtu cik intan..penakot...uhuhuu...nice cik intan nya blog....pink gtu..lawa2...

hisham said...

salam..u kejam btl la...nk tikam org bertubi-tubi...huhu
~MU poyo!!!!!!muahahahahahahahahaha


























MU poyo...muahahahaha

tk cre.

P A U L I N E said...

saya pernah alami perkara yang sama. tapi tak lah seteruk mana.. cuma digosip sana sini.. hehe.. XDD engak suka orang yg annoying.. ^^

✿ YaYa ✿ said...

he3.. yew2.. tk0t2.. ;)

mohdhairihassan said...

tak boleh tido same lah ni...? T___T

Mr.Homosapiensz said...

diorang hipokrit kawan je kot...

memasing nk kontrol ego....

Mya said...

Oh, pernah kene macam ni..
mmg sucks..
sampai sekarang tak berkawan ngn dia da.. haha..
takot mak.. haha..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wanie

.tau xpe
.tu yg i pelik tuh!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ailebiu

.betul tu
.sokong u!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~BB

.kn best klu sume baek
.aman damai je ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sendra

.rse sume org pnh alami
.nti i g tgk blog u k! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lp

.betul tu kak!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~epal

.ape kate u buat dulu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~rassoneri

.betul tuh!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~azza

.tikam die balik baru tau kan kan? huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mimie

.aku hari2 check dow
.x dpt3 ngek tul

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~pp tmbam

.i tak reti nk sindir3 neh huhu
.tp bukan kene kt i
.kt org laen ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ila

.pink i loikeeee!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hisham

.man utd champion ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~pauline

.huu tu la psal

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yaya

.haha tau takot ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~b syg

.jum kawen! :">

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mal

.org cmni, smuanye hipokrit!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mya

.jgn kwn dahh org cmtuh!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sharamli

.betul tuh!

Budak Pipi Tembam said...

intan : bagusnya dia...haha...sy suka sindir2 b'depan...biar rasa sikit..hoh! *jahatkan? hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~pp tmbam

.tp mslhnye budak neh x paham bhse
.huhuu~

Budak Pipi Tembam said...

intan ~ lor..iye ker...haha...sian org yg d timpa 'kmlgn' itu..haha..tak payah ar kwn klo mcm tuh...:p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~pp tembam

.hehehe terpaksa kwn

faye said...

saya paling x sukak awan yg depan lain blakunk lain....mcm talam dua muka...mmg menyakitkan.....btol x sis

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~faye

.heeee betul betul betul!

Budak Pipi Tembam said...

urm, fhm. keadaan mcm ni ssh nak elak sbnrnya. terpaksalah berdepan wpun tak suka. i pernah d tuduh back stabber. urgh! ats sbb kononnya i nk amik pakwe budak tau. haish! pdhl pakwe dia ex i. haha. :p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~pp tmbm

.mebi die jeles kt u kot
.takut bf die g kt u balik ;p
.u kan hot! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13