Saturday, March 20, 2010

.buat kerja sikit, dah pengsan!

.

.salam readers~

.i perlukan pendapat dari korang semua
.i ni kekurangan vitamin
.cepat penat, cepat letih
.buat kerja sikit, i dah pengsan
*oke, i tipu

.kahh kahhhh~

.sejak i study dekat UiTM Bandaraya Melaka ni, i senang jatuh sakit .dulu masa dekat UiTM Shah Alam, ok jerr .ni yang tiba-tiba i rasa nak mintak transfer Shah Alam neh .ada orang jaga ;D

.so, i nak mintak pendapat korang .i sepatutnya kena makan multivitamin apa? supplement apa? .i tak reti sangat bab-bab kesihatan dalaman ni ;D .bantuan korang memang betul-betul i hargai .sayang korang lebihhhhhhhh lahh! ;)

.MC i sampai 24hb
*tengah fikir mahu buat ape hehehe

.i mahu sehat dan kuat macam budak dekat atas ni
.can meh?

Photobucket

12 comments

eLeMeNt 0f L!fE said...

try minum susu k...

naz said...

makan gain weight~ i nak suruh u try sebab i belum try haha

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe... g aje farmasi.. then dorg akan sugest yg terbaik wat kita.. sbbnya len org len keperluannya walaupun kita nmpak dia tu sma aje probnya ngan kita... :)
apa pun get well soon ok... :)

helena's said...

vitamin c babe.takpon amik sekali yang multivitamin,jangan makan yng bukan,vit tu vit nih lah.

yang penting banyak minum air suam!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~element

.mmg minum pun
.susu anlene hee

.err mungkin kah kene minum susu kambing? ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~naz

.weight gain tu x leh stop minum
.tu yg leceh tuh

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lp lum

.g farmasi, mcm3 kang die suruh beli
.pokai dennn =.="

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lp lum

.g farmasi, mcm3 kang die suruh beli
.pokai dennn =.="

chacha said...

hurmm~~ try la makan multivitamin... vitamin c... pown okeh... macam2 brand ade. try cr yg suits u best.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~chacha

.tq dear ^^

mohdhairihassan said...

doktor bagi ubat,
makan ubat!
makan ubat!
makan ubat!
makan ubat!
makan ubat!

then makan b..
:">

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~syg

.baek T________T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13