Thursday, March 11, 2010

.ciskek punya adik!

.

"angah, angah!
chacha sayang angah"

.OMG!
.apesal chacha cakap macam tu
*dia cakap time dia, mama & abah datang semalam

.sedih tau
.i dah lah rindu gila pork dekat dia

.semalam mama abah & chacha datang hostel i .sampai sini dalam pukul 645 pm .sebab i mintak duit untuk pergi camping HR weekend depan and duit i nak beli balik hp sony w508 i yang i TER-trade in tuuu .huhuhu! .ada la dalam beberapa ratus .yeayyy pakcikkk kayoooo! .dapat lah i makan nasik .sejak beli hp e72 tu, i makan pasir jerr .tsk! T____T *oke, i tipu! haha

.abah & mama tersayanggggg :-*

.printer yang akan berjasa huhu

.tadi abah bagi i printer sekali .printer tu printer dekat rumah, tapi dari tak ada siapa-siapa guna, baik bagi i .dah lah banyak assignment gila pork i kena print out .assignment create blog pun kena print .bankrupt lah i kalau nak print dekat cc .ptptipu pun tak dapat lagi

.cakap pasal ptptipu, ahad ni baru nak sign agreement loan ptptipu .ntah bila ptptipu tu nak dapat .malas dah i nak harap duit tu .harap duit mak bapak lagi bagus .huhu! .nasib baik mama & abah i, parent yang terbaekkkkkk! ;D

.ini mama & chacha .mama i cantik kan?
.ILYSM mama!

.then mama cakap dengan i, "angah dah lama tak balik rumah .balik lahhh" .tsk! ni yang touching neh .i bukan tak nak balik .dulu, awal-awal i kat sini, almost everyweek i balik .tapi sekarang i banyak kerja .last weekend ada modul .this week, orang-orang ptptipu datang campus i, nak kena sain agreement, nextweek pulak, kena pergi asahan melaka, ada camping HR

.sumpah, i malas gila pork nak pergi camping tu .i kureng sikit camping-camping bagai ni .mandi sungai lah, apa lahh .tak reti! T___________T .tapi teringin jugak tapi i takut! T____T .i kan pen-takut hamster *errr ada kena mengena ker? huhu .hmm ramai kawan i tak nak pergi sebab kena bayar rm50! kawan-kawan i semua merungut, dah lah bayar mahal, loan tak dapat .ada sorang kawan i cakap, rm50 tu, duit makan dia untuk seminggu! .kesian dia huhuhu .rasa nak mogok je tak nak pergi!

.then this weekend cousin i kahwin dekat perak .rasa macam nak pergi sebab cousin i kahwin hari sabtu & sain agreement ptptipu tu pulak hari ahad .tapi mama cakap tadi, tak sempat kot .nanti kelam kabut T__________T .waaa i nak ikut .dah bosan gila duduk sini .i tak puas cium chacha tadi

"babai angah
nanti chacha datang amek angah lagi heh"

.chacha sangat pandai cakap sekarang
.sangat rindu diaaaaaa
T_______T

.waaaaaaaa
.angah rinduuu chacha!
i miss her so badly!
T__________T
*crying

Photobucket

32 comments

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

waaahhh~
besh la ko~

johan adam said...

chacha rindu aku x?

chenta said...

org yg bce ni pun ase sedih gak..huuuu

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

bace entry ni pun,wase nk ngs..
touching~

helena's said...

tetibe sis rindu gila kat kamu pulak..cane nih???

Hazzy Ishak said...

alololo
sebijik macm muka angah

[z@ck] said...

tomei nya chacha..
=)

LuVidA^^ said...

ciannye....i pon mcm tacing lak tgk u rndu chacha..sobss..

apesal lmbat gile nak sain pt??? i punye pt da abessss kottttt

Azalina M.Salleh said...

i pun dulu kena g kursus PDP.khas utk dak2 HR.. dah la tu mahal giler almost RM2oo lebih.. sampai sekarang tak g.. hehe siap kena ugut, klu tak g, tak grade.. hehe
i pun beli e72.. same2 la kita.. hehe hadiah utk diri sendiri..

JMR said...

cumel & bijak si chacha nih..heheh

░♥si lampu neon♥░ said...

uhuhhhhh comel!

Dr.oracle said...

bestkan duk asrama, mak ngan ayah sayang.. ngahahha

AM SYA said...

nk tgk muke budak intan nanges??hehe

alaaaa...u jgnla sedeh2

nnt cuti u g plok ciom chacha puas2 k~ =)

♥TanpaNama♥ said...

PTPTipu tu tak amek pn xpe intan.
buat gila meroyan nak membayarnye nnt ... akk dulu ambil MARA. pinjam 25k. bayar 2,500 je...huaaaa sayang MARA. tp result kena cemerlang lah. cuma, rasanya % bayar blk skrg dah x segile dulu...hihihhi

Ainil Hawa said...

eh printer kita sama !! :)

she_mah said...

ptptipu...haha lucu lah..
chacha chumel..pp gebus..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ayu

.best hapenye ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~adam

.tidak!
.sekian ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~chenta

.hee namo sedey eh ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~fasya

.x mo nanges ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.mau belanja ai makan lah tu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hazzy

.mne de
.angah cntik lagik okeh! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zack

.mcm angah die kan ? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ida

.hahaha tau xpe
.pt ni sengal!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~azalina

.tu la psal

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~jmr

.cumel sgt kan? :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~neon

.hehe yes!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~oracle

.dok ruma pun mak ayah syg hape! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~syasya

.x yah tgk
.da tau cumel ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tanpanama

.tu la psal kak
.tp susa nk apply mara ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ainil

.heeeeeee yes!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~she mah

.heeeeeeee~~ :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13