Monday, March 15, 2010

.di jamin sampai esok!

.

.scheduled post.

.hiks!

.its just a joke!

.weekend lepas i ke gopeng,
kazen i kawen

.tiba-tiba, i nampak pakcik ni tepi jalan
.cepat-cepat i snap pic neh

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.kepada pakcik-kotak-pos-laju
.pakcik jangan terasa hati tau!
.saya gurau-gurau jer tau! :)

Photobucket

22 comments

aKu dEdEkDiNHo said...

lawak tol la pic2 tu...
hehehehehehe..
tp kalo posmen gna basikal.. bkn d jamin sampai sok.. berhari2 la bru sampai...
kalo pos ke sabah n swak, mst pak cik tu berenang kn.. hehehehehehe..
anyways, guz job..

helena's said...

tak baik lah babe nih!haha

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe... blh jd "mamaratzi"
nie... :p

LuVidA^^ said...

apesal sensored muke die...x glemer la...

enyheartsdiamond said...

pak cik ney bukan posmen..beliau hanya gunakan semula kotak itu drpd dibuang merata-rata :)

Natasha said...

sempat lagik tuh...huhuhuhuh fateha ni.... ada jer

░♥si lampu neon♥░ said...

pakcik oh pakcik u ade blog tak? heheh

hisham said...

salam..ewah2..u main amik je pic uncle tu..bak sini duit royalti..hehe

ema.razali said...

hahhahahahahha ! lawak betul gambar ni . selamba jepp sys intan buat lawak ! hahha :DD

Mya said...

haha.. gelak guleng2... ;p

saadah saadun said...

syg.. =)
it might be lawak..
tapi tak baik kan kalo kita buat lawak ttg kelemahan org..
i tau u xda niat pun nk wat pakcik tuh hurt or whateva mcm u ckp..
tp still x elok kn baby kalo kita jadikan life orang itu as bahan lawak?
sbb kita hidup ni kan kena saling hormat menghormati..hehe
kalo kita hormat orang, nanti orang pn buat bnda yg sama and Allah pun syg.
=)
cuba bayangkan kalo kita kat tempat dia, msti kita terasa kan dear?
sori sgt kalo u terasa or marah, tapi i just bg pandangan i..
sbb i agak sensitif untuk bnda2 macam ni.
maaf k dear.
=)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~dedekdinho

.hehe ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.alaa sis
.gurau je laa

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lp lum

.haha boleh blah kak ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ida

.hehe nti die lg glemer dr i!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~enny

.ye, betul! heee~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak tsh

.hehehe saje maen3 kak ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~neon

.alaa jgn la repot!
.nt i kene saman!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hisham

.u ni anak pkcik tu ke? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ema

.hahaha ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mya

.hahahaha guling3 mcm tenggiling

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saadah

.gulp! =.="
.sori syg T____________________T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13