Wednesday, March 3, 2010

.FUCK YOU, LOSER!

.

.just curious~
.kenapa kawan-kawan aku,
kau sibuk nak kawan jugak?
.ADA UDANG DI SEBALIK MEE KAH?

.kenapa lah suka menyibuk hal orang
.kenapa lah suka jaga tepi kain orang
.LOSER!

.boleh tak kau create something new
.dan tak perlu nak tiru aku

.just wonder,
kalau aku terjun bangunan,
agak-agak kau nak ikut tak?

.ohhh miss beautiFOOL,
.kau kena ingat yang
.the BEST GIRL win!

.ingat dulu jer jadi camni,
.tak sangka sekarang pun still sama

.pity you~
*sedih*

.err boleh cari identiti sendiri tak?
.ker kau krisis identiti dan jadikan aku
SEBAGAI IDOLA?

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.eh, i dah lah nak test ni
.boleh pulak pergi maki-maki orang

.kepada miss beautiFOOL
.maaf yerrr ;)
*tapi kau tau kan, aku tak ikhlas, so GTH!*

24 comments

Hasyiya karimah adli said...

knp kak intan? ade copycat ke? hehe :P

~LP Lum~ said...

salm intan~

hohoho... ngape mrh2 nie?? ada yg ciplak en3 intan laie ke??

helena's said...

darling...sabar k sayang..ai ade jek untuk u..

✿ YaYa ✿ said...

saba sis..
syummmmmm... ^______________^

BeaN MorENo said...

anda la idola saya!!!

LORD ZARA 札拉 said...

sabar sayang~
sabar~

abaikan manusia takde pendirian camtu~

Athirah Ibrahim said...

miss BeautiFOOL nih blogger juga?

rathiqah azmira rosli said...

duh kenapa marah2 ni ibuk


:)

Eyriqazz said...

siapa miss beautifool tu?sabarla ye...dugaan...

zuliana said...

apsal ni dear...tenang2...k...
awk ni ada klebihan tersendiri..blog best..sbb tu org tiru..

sis pn slalu je dtg sni...as a silent reader...
btw,camane test?

sharamli said...

intan..bawak betenang..
prepare f0r ur test..
:)

enyheartsdiamond said...

syggg..biar je syggg..
biar je u jd idol dia..

at least u dpt rasa seperti superstar..

like i did..

ada org tu kan..i pakai arm candy putih..dia pun nak pakai..mmg dasar copycat identity..hahaha..

chill!

goodluck 4 da test!

btw!vote setiap hari :D

muahhhh!

aNoZ said...

mak aihh.. ayat2 sume garang2 aje. hehe

*Dak kecikkk* said...

alololo,ada jgk ye mnusia2 yg ske copy2 ni..

urmmmmm,sbo je lah ea.



apa2 pon senyummmmmm jgn lpe k:)

Natasha said...

ishhhh apa marah2 ni fateha??

NurZ said...

huhu..sis....sabO k..
chill2~~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

blog ko plak jadik mangsa manusia copy paste kah?
wakaka~
sabo k~

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

ops!! syakah???
takutnye bile sis kecik ni marah2...

noor afzan said...

blog glamour mmg selalu kena camtu sis..
sabar ajelah yerp..=)

malisa said...

cool, nti xleh nk conentrate jwb exam..pedulikan die k

ZIANA ♥ FARREL said...

ni sure pasal minah kampung yg awak cite kt kite tu kan??ala..just gth dgn dia..dia jeles tu..

Mya said...

eh, eh.. nape ni.. ?
saba eh..

LuVidA^^ said...

nape hhuuuu???

ade2 je la u ni....

sekeh je pale miss beutyfool tu....

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~to all

.die mmg fucking bitch
.sekian!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13