Wednesday, March 10, 2010

.I Just Love Good Smelling People

.

Salam Readers~

Hehe ada ke orang yang suka bau busuk? Ohh kalau ada pun, mesti orang tu, GILA! Hahaha! Serious shit i tak suka orang yang badan berbau. Kalau dekat kelas, mesti i akan jauhkan diri dengan orang yang busuk macam tuuu. I cuma suka berkawan dengan orang yang tidak berbau. Harap maklum. ;)

Ada satu hari tu, i dengan boyfriend i pergi lepak-lepak dekat Sunway Pyramid. Nak masuk satu kedai baju, sebab boyfriend i TERberkenan dekat satu baju tuu. Then bila kami masuk jer, secara automatik kami cepat-cepat keluar dari kedai tu.

Mesti kamu semua pelik kan? Nak tau sebab apa? Haha! Mesti lah sebab bau badan beberapa orang customer dalam kedai tu. Sumpah, i rasa nak MUNTAH! Busuk gila pork! Tapi memandangkan boyfriend i nak sangat masuk kedai tu, i pun tanya lah dia, "Nak masuk tak?" Then dia cakap, "Kejap lagi lah. Tunggu bau badan orang tuh hilang dulu, baru kita masuk".

Sumpah sangat busuk dan memeningkan ok! Kalau ibu-ibu yang mengandung, i rasa mesti baby dekat dalam perut tu pun pening. Kadang-kadang, i pun tak faham kenapa. Mereka-mereka yang berbau ni, tak terbau ke bau badan sendiri? Pelik kan? Huhu. Malu lah sikit dengan bau sendiri. Confirm perempuan lari kalau mereka-mereka ni mahu mengurat. ^^

Orang yang kami maksudkan tu adalah foreigner. Tak sure dari negara mana. Ish, mesti mereka tak pakai deodorant. Ni yang rasa macam nak belikan mereka Adidas Action 3 yang sekarang hangat di pasaran.

Adidas Action 3 ni bagus. Sesuai untuk lelaki yang aktif. Yang tak aktif pun sesuai juga. Khas untuk lelaki. Errr kalau perempuan nak pakai pun boleh tapi nanti bangun pagi, silap-silap dah tumbuh misai. Kuikuikui!

So, kepada girlfriend-girlfriend dan isteri-isteri yang mithali, boleh lah beli deodorant ini untuk pasangan masing-masing demi kebahagian kamu semua. Beli jangan tak beli. I pun nak pergi beli untuk boyfriend i esok! Hehehe.

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by
P1 and MAS

Photobucket

6 comments

LuVidA^^ said...

fewww.....mmg x menahan kalau ade bau!!~~ emmm tuan punye badan tak rase ape ke?? alahaii....cian kat org sekeliling +__+

enyheartsdiamond said...

tp bau boyfriend seksi kan? :D

teeeheeeeeeeeeeeeeeee!

thx 4 da vote syggg:)

pssttttt..da girl dat u hate da most pon masuk..

johan adam said...

patot ko dah jarang singgah blog aku. ni mesti coz blog aku tu bau jamban kan? ish.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.ha, tau xpe!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eny

.haruslah sexy! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~johan

.tau xpe ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13