Monday, March 29, 2010

.I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

.

Salam Readers~

Errr salah ke kalau i nak jadi star? Kah kahhh! Mesti lah salah sebab i cuma layak jadi superstar jer!! Wakakaka! Korang teringin nak jadi star macam i tak? Kalau nak, senang jer caranya~ Habiskan baca entry i oke! :)

Sekarang doang tengah nak cari blogger-blogger gila glamour untuk jadi blogger jemputan dalam Project Alpha Season 3! Project alpha 2 baru launch, doang dah cari blogger untuk siri ketiga pula. So, kalau korang berminat, boleh lah cepat-cepat submit video! Jangan tunggu lama-lama nanti di ambil orang tak sempat nak masuk pulak!

Ok, first of all korang kena buat satu video clip tentang kenapa korang nak jadi blogger jemputan untuk project alpha season 3 ni. Tapi make sure video clip tu jangan lah lama sangat. Pendek-pendek sudeyyyy. Video tu mestilah 60 saat atau kurang dari 60 saat.

Step 1: Join ruumz atau login ke account korang.
Step 2: Join Project Alpha Ruumz.
Step 3: Then upload video yang korang buat tadi dekat album 'Auditions' Album.
Step 4: Letak tajuk dan terangkan sikit pasal video korang tu.
Step 5: Untuk meningkat peluang anda untuk terpilih, ajak kawan-kawan atau family korang untuk "Like" video korang.
Senang kan? Huhu. Untuk syarat-syarat, klik SINI. 3orang pemenang yang terpilih akan menjadi Blogger Jemputan untuk Project Alpha Season 3 dan akan dapat hadiah :

Hadiah Pertama
- 3 hari 2 malam percutian di 360Kuching Hotel, Kuching
- Hamper Adidas ACTION 3 yang bernilai RM100 (Termasuk South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199

HAdiah Kedua dan Ketiga
- Hamper Adidas ACTION 3 bernilai RM100 (Termasuk South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199

So, jom lah masuk beramai-ramai! Mana tau rezeki korang nak jadi glamour dan masuk TV! Huhu~

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

Auditions are now open!
Check it out at
www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

Photobucket

8 comments

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe... gud luck dlm audition itu... :)
mna ar tau akak akan nmpak intan kat projek alpha yg ke-3 lak nnti... :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hahaha tenks kak! ;)

Natasha said...

gud luck

Eyriqazz said...

agak2 layak tak saya kalau apply ye?

.::WaNiE::. said...

good luck beb .

ko xsubmit audition?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak tash

.tenks kak! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyriqazz

.mesti lahhh! ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wanie

.hehe x mo aih ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13