Friday, March 19, 2010

.I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair!

.

.Salam Readers~

And Hello to non-muslim readers. I'm so happy! :) Itu je yang mampu i describe sekarang. Tengok tajuk entry i, mesti korang dah tau yang i antara orang yang terpilih untuk jadi 400 calon event Gatsby Deodorant Street Fair. He he.

Semalam baru cakap-cakap dengan kak tash tentang hal ni. Tiba-tiba check email tadi, i dapat invitation dari pihak Nuffnang. Thanks a lot Nuffy! Harap-harap i ada luck dan terpilih antara 400 orang yang layak untuk ke Gatsby Deodorant Street Fair tu nanti. Program ni adalah kerjasama antara Nuffnang dan Gatsby.

Tarikh:
17th April 2010

Masa:
10am till 5pm

Venue:
Front Foyer, Ground Floor,
Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Kalau i tak silap, siapa-siapa yang terpilih *hanya 400 orang sahaja* boleh membawa seorang kawan ke sana. Ada siapa-siapa nak temankan i tak? He He. Bulan lepas, i dapat email dari Nuffnang tentang satu projek rahsia. Memandangkan Nuffnang cakap itu adalah projek rahsia, jadi i tak lah tulis entry tentang itu. Tapi ramai yang kata, projek rahsia tu adalah Gatsby Deodorant Street Fair.

Yang best nya tentang projek ni, ada lucky draws dan ada banyak cool gadjets yang berharga RM 15 000 untuk di menangi! :) Selain tu juga, ada fun-fair games macam Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles dan banyak lagi games lain yang ada di fun-fair!

I akan make sure yang 17 April nanti takkan ada apa-apa event yang akan kacau i untuk ke Gatsby Deodorant Street Fair. I sanggup lepaskan semuanya demi Gatsby Deodorant Street Fair. He he. And the best thing is, kalau i layak ke Gatsby Deodorant Street Fair ni, i akan dapat RM 50 extra pocket money! :)

Heeee~ So, untuk keterangan lanjut, boleh lah layari website mereka sendiri di www.gatsby.com.my/streetfair.

I LOVE YOU, NUFFNANG!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:

.p/s:
.tiba-tiba baik demam
bila dapat email dari Nuffnang pagi tadi
.teeehehehehe~
*ok fine, i tipu, i masih bersin-bersin & badan still panas
T_____T

Photobucket

18 comments

Hazzy Ishak said...

i dpt gak email ni tapi tatau lagi nak pegi ke tak..

✖ẅдẅд ѕчĦдϊΖд✖ said...

ni mesti yang projek sulit tu..
i xda invitation pon..sob2....best nye dpt g..have a good day ek..=)

Natasha said...

wah!!!! dah dapat erkk???jumpa disana okey!!!

LuVidA^^ said...

wah en. nuffy mmg syg u lebey ni..hahaha..

helena's said...

nangis!

nUr FaTiHaH.... said...

Ups...
same...dpt invitation dr nuffnang jgkk..hehehe

noor afzan said...

tu la..
400 je.

harap2 terpilih la..
buleh la kita jumpa..

kalau akak tak dapat, akak nak gi ngan intan boleh?
err..mana nak campak cik hairi nanti..
kuikui~

Rina (◕‿◕)✿ said...

salam

alaa yang tepilih je ke..ingatkan sape2 yang buat entry tu tepilih

rina x dapat email pun

rina just nampak nuffnang bagi announcement kat fesbuk ttg ni n bagi link ni

http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/03/18/this-announcement-will-self-destruct-on-sunday/

then rina pun buatlah..

sedih2 baru nak join.hmmm

LuVidA^^ said...

i pon dapat emel..
xpela...
mls nk buat entry :P

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hazzy

.pegi la
.leh meet up! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wawa

.heee jum la join! ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak tash

.oke kak! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.i pun syg nuffy lebey ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.tumbuk!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~fatihah

.heee congrat ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.haha mesti la nk g dgn hairi ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~rina

.alaa try je buat
.mne tau dpt ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ida

.jum la join!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13