Tuesday, March 23, 2010

.intan, kenapa datang kelas jugak, duduk je lah dekat bilik

.

.scheduled entry.
.salam readers~

.waaaaa sejuknya dalam library neh .actually i kena siapkan entry untuk blog assignment .lagi satu entry jer, tapi i tak tau nak tulis ape T_________T .dah la i masih sakit .errr kejap sakit, kejap tak sakit :(

.pagi tadi i ada kelas pukul 830 pagi .memandangkan MC i still ada sampai esok, i pun sambung lah tidur .lagipun dekat sini musim hujan .hujan-hujan tidur memang best .huhuhu .tapi bila i bangun around 10 pagi tu, kepala i pening, badan i sakit-sakit dan kepala i panas semula :(

.tapi i bosan gila duduk dekat bilik .nak online pun, ada certain website kena blocked .then tengok jadual kelas, pukul 1230 ada kelas .so, i siap-siap mandi, i terus pergi kelas .tapi bila nak start motor, tengok hujan pulak .call bakal roomate kejap .dia pun tengah siap-siap nak ke kelas .last-last, i redah jugak hujan tuu *demi ilmu huhuhu*

.bila sampai kelas, kawan i cakap,
.intan, kenapa datang kelas jugak,
duduk je lah dekat bilik

.fateha, kau sakit apa sebenarnya? h1n1 ke?
*i sakit : klik INI*
.oh sangat letih bila batuk .perut pun sakit .i kalau sakit, tak ada lah terbaring jerr dekat katil .bosan gila .tapi serius i sejuk sangat-sangat .i tak larat lah nak makan-ubat-yang-tak-sedap-dan-pahit-tu .sekarang ni i asyik batuk jerr .err i bukan tak nak makan ubat, tapi bila i telan ubat, tekak i sakit dan perit .bila nak makan nasi pun sama .abistu, takkan i nak makan bubur jer! T_________T

.bakal roomate lah orang yang paling risau bila i tak makan ubat .dia akan membebel-lapan-ratus-jam-tanpa-henti-dengan-nada-serius-tanpa-gelak .i sangat takut ok .on the spot i akan ambil ubat dan buat buat makan .heee~ .bukti i takut? .klik SINI

.sekarang, kawan i ana farhana pulak yang sakit .i tak tau lah dia jangkit i atau dia sendiri yang membiakkan penyakit ni .huhuhu tadi dia pergi klinik UiTM tapi doc tak ada .so, dia kena naik ambulan dan pergi UiTM Lendu klinik peringgit jumpa doc dekat sana .harap-harap dia cepat sembuh! :)

.eh ok lah
.i nak stop, nak makan
.kang i pengsan depan cmputer neh

.bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.psssst!
.petang ni i ada kelas lagi, pukul 430
.rasa macam tak nak pegri
.MC ada lagi ^^

Photobucket

20 comments

Lady Dyla said...

ololo.. cepat sembuh erk yunk!

Rina (◕‿◕)✿ said...

get well soon dear.

kalau x lalu ubat pahit, cuba mintak kat doktor ubat pil yg jenis dlm tiub tu..yang kaler2 tu

yang tu sure tak pahit n senang telan hehe

cepat smbuh k nanti ramai peminat nak jmpe 17 april ni hakhak

=D

YucIkA said...

moga cepat sembuh ya dear =)

hakiminwizan said...

jangan g kelas..tidur jek..hehehe

Sly Nolan said...

Be the sky above you,
Blue soft be the road below you,
Affection be the breeze around you,
I pray all the happiness surrounds you.

“Get Well Soon”

bellar0ssa said...

hey cepat sembuh k!

♥CIK SHA♥ said...

get well soon dear..take care..

babyhel said...

nape tak guna website ultrasurf ke ape ke?nanti boleh halang semua website kena blocked tu...tapi kadang2 agak lambat jugak laa mcm ciput!hihi...ape2pun get well soon yaaa....

LoVEaQshA said...

sekarang musimla dear,jgn takut2 mkn ubt yer!!`

P A U L I N E said...

hope u get well soon.. jgn skip ubat.. skip kelas boleh.. =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~dyla

.tq =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~rina

.waaa ramai peminat ke?
.ni nak sakit balik neh
.wakakaka!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yucika

.tq gal ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~abg kimi

.baek! ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ej

.thanks =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~bella

.tq :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cha

.u too cha ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~babyhel

.nk dload software pn lmbt hel :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak zura

.ok kak! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~pauline

.hahaha orait ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13