Saturday, March 27, 2010

.makcik pencuri makanan

.

.scheduled post.
.salam readers~


.dekat hostel i, ada jual makanan
.tapi self service macam gambar bawah ni

.ambil makanan,
dan letak duit dalam bekas yang di sediakan

.ada satu hari tu,
i ternampak makcik cleaner lalu depan tempat ni
.then ambil something dan cepat-cepat blah

.i nak tegur tapi mulut macam terkunci
.i suspect dia mencuri

.tapi i tak ada saksi

.macam mana ek?

*perempuan dekat atas ni pengurus asrama*

.sekian, bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.cis, nak buat scheduled tapi ter-post pulak tadik
.dah tak suspen
T______T

Photobucket

20 comments

embun d tengah malam said...

:)

noor afzan said...

x pe la intan..
paling 2 pun intan dah guna yang selemah2 iman tu..
menegur dalam hati..=)

semoga makcik cleaner tu cepat la insap..=)

Aus MeLankoLik said...

mak aii , camtu lak . hahahak ..
same la cam kat tmpt aku , mkcik cleaner suke rembat barang . hahahak .

.::WaNiE::. said...

laaaaaa..kenapa buat camtu

tak halal lor :(

ape la makcik tu

isk

Natasha said...

anggap jer dia lapar dan tak ada duit nak beli..hahaha

neesa said...

hye cik intan.. i view ur blog @ many tym..n amat ske skali ur blog..ngee~~ than i view ur tutorial..n it help me too much.. thanks a lot cik intan..^____^

si gila said...

kat tempat aku, siap letak ayat Quran nak show sapa curi, berdosa.

JMR said...

la..men rembat gitu je ke makcik..ptot la clean je bekas mknan tu ek..

ema.razali said...

hahha :DD boleh pulak dy curi :)
btw , ade award untuk sys :) ambil laa :)

http://xtowydaxkecik.blogspot.com/2010/03/selamat-pagi-dah-solat-belum.html

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~embum

.hi~ ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.heee ok kak

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~aus

.tau xpe!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wanie

.die x de duet kot :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak tash

.anggap mcm tu gak ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak tash

.anggap mcm tu gak ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~si gila

.fuyooo
.dasat gile!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~jmr

.hee tu lahh

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ema

.ok, tq dear ^^

Mya said...

isyh2.. mmg la~
macam da tau je macik tu wat ape..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mya

.hoh tau xpe!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13