Thursday, March 18, 2010

.mandi & mati, tak ada beza ke?

.

.salam readers~

.kejap lagi nak pergi klinik
.mula-mula i ingat tak nak pergi
.sebab ubat hari tu pun banyak lagi
.tapi since i tak pergi kelas pagi tadi, i nak mintak MC

.malam tadi i nangis je
.serius shit badan i sakit
.mata i pun dah bengkak gila-gila neh

.thank God bangun tidur tadi rasa better sikit

.malam tadi, i sms mama
.dalam pukul 1pagi
.ingat mama dah tidur, rupanya belum
.mama call i, suruh makan ubat semua

.mama cakap, bukan tak nak i balik rumah
.tapi takut jangkit dengan chacha
.chacha tu dah lah senang sakit jugak
T___________T

.k lah, i nak mati mandi
.nanti i update lagi

*rasa macam tak nak pergi camping jumaat ni,
tapi dah bayar rm50

T________T

Photobucket

12 comments

chenta said...

cantik blog!cantik sangat..

la..kamu sakit ke?siannye..semlm org lalu hostel kamu..kalau tau kamu skit, leh tlng antar g klinik..

Hazzy Ishak said...

how come leh jatuh sakit ni??

~LP Lum~ said...

salam intan~

alahai.....ciannya dia.... g ar rest n makan ubat...
get well soon~

helena's said...

babe..janga lupa makan ubat okay..minum air suam banyak2..

♥Raidatul Auna said...

hi sis intan!!!

hmm bole tak sis intan tolong Auna...

camne erk nk buat gambar bunga2 yg cute 2 tuh kat bar sisi tuh hah?

Dr.oracle said...

erm.. apsal mandi ngan mati takde beza nie? tak paham.. papepun aku doakan kesihatan ko..

Natasha said...

sakit2 g dating boleh jer...hukhukhuk

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~chenta

.knp x ckp T______T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hazzy

.i dunno
.i hve no idea T____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lp

.tq kak

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.baekkk T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak tash

.haha cis!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13