Tuesday, March 16, 2010

.My Favourite Surfing Spot

.

Salam Readers~

Malas nak cakap banyak. Nampak tak tajuk entry tu? Ha, sekarang i nak cerita tentang tempat favourite i untuk surfing internet. I ni memang kaki internet. Kat mana-mana pun, i memang suka online. Kalau dekat rumah, tempat favourite i haruslah dalam bilik sendiri. Pagi petang siang malam i online. Kadang-kadang sampai terlupa nak makan. Mama pun bising, i asyik duduk bilik, tak keluar-keluar. Kuikuikui~

Tapi since i dah continue study dekat UiTM Bandaraya ni, i dah susah nak online. Awal-awal masuk sini dulu, i selalu pergi CC sebab nak update blog. Kadang-kadang, i pinjam broadband kawan. Sedih ouhh. T_________T Tapi demi blog tercinta, i tetap pergi CC juga. Huuhu.

Sekarang, i dah tak pergi CC sebab dekat kolej i dah ada free wifi. So, tak payah membazir duit ke CC lagi. I pun dah beli handphone baru nokia E72. *saja nak riak* So, pergi mana-mana tempat yang ada free wifi, i akan online! Huhu.

Perghh gambar nak besar!
.hahaha! ;D

Cuma wifi dekat kolej ni agak slow. I nak beli broadband. Tapi tak tahu mana yang sesuai. Lagipun, next year, i dah kena duduk rumah sewa. So, internet memang tak ada. Rasanya mahu cuba P1 W1MAX, Mahu lupakan ADSL, 3G atau Wifi hotspots! I nak dapatkan kelajuan yang maksimum tanpa sebarang gangguan dengan P1 W1MAX, the latest wireless 4G Broadband Internet service in Malaysia!

Pakej dia pun memang berbaloi-baloi. Click here for more info. Tak sabar nak online sampai lebam! Hehe! Ok, itu saja mahu update. Bye! :)

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

Photobucket

14 comments

helena's said...

kipas lagi..lagi lagi,,.macam sis buat,.hahahaha!

p1 terbaik!

Hazzy Ishak said...

i slalu online kat opis je..

mizzsyaidris said...

member ai pkai p1max.terok gile. padahal duk kl ni.mule2 mmg laju tahap gaban.ble da 2,3week pehh nk bukak fb pu 5minit blom tentu bh login.so pikir2 la.

Mr.Homosapiensz said...

boleh x klu blogger = giler intrnet..hahha!!

cik EPAL said...

ni rasa nak tuka p1 ni. :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngee :-))

kat sini line berukband menjahankan.

nak bel0gwalking?

saddddddddddddddddddd :((

Kal Jis said...

wahhh.. e72... patutlah ada bau cina kekekeke... sekarang ni intenet smuanya dihujung jari dan di dlm poket hehe.. :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.sis mmg kaki bodek ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hazzy

.i tade opis T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~missyaidris

.err ye ke?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mal

.haha betullllllll

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~epal

.tuka lah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lolly

.kt sini tenet free, tp limited xcess!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kal jis

.hepppppp
.mne de bau cine!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13