Saturday, March 20, 2010

.nak request tutorial?

.

.salam readers~

.i perasan dekat chatbox i
ramai yang nak request tutorial
.i tak kisah, boleh je nak share knowledge

.tapi bukan sekarang
.kena lah tunggu sampai i betul-betul sihat
.kang i pengsan depan PC neh kang
.huhuhu~

.so dekat entry ni, korang boleh lah request k
.tulis dekat ruangan komen

.kalau i mampu buat, i buat okeyh!
.sorry i tak dapat pergi dekat blog u guys

.request jangan tak request!
.bai! :)

Photobucket

34 comments

chenurulhusna said...

nk request k.intan ajo cr nk buh video utube:) semoga seht kakak~!:)

malisa said...

ai intan..mcmner nk buat border yang cantik kiri n kanan ur blog ni...inyer blog baru lagi..tu pun setelah baca ur blog ,then teringin lak nk create satu blog..

helena's said...

i nak request u boleh?

.::WaNiE::. said...

get well soon :)

ema.razali said...

hyee kak intan :)

kak , kalau ema request . cane na buat white column bole ? huhhu . kat tuto orang lain ema ta paham laa kak .

btw , thanx a lot kak . semoga cepat sembuh :)

nanie ;) said...

sis,cane kt signature 2 nk wk simbol <3 or anything?

Cik Rara said...

wahh,sharing tutorial..wjib tao nehh.. :)

░♥si lampu neon♥░ said...

rajin nye ko~~

nana said...

nak tutorial border bole x..

ajar yg ade background sekali boleh x..?

NFW :) said...

ouhh,,
nk tanyer.. ^_^
cmner akk wat background sidebar ??
andand , ader bintang kat tepi dyer..
sy tak kesah akk nk buad bile bile
puntakper ^_^

♥TanpaNama♥ said...

salam intan..

mcm mana nak buat gambar kupu2 pusing2 mcm intan buat dekat setiap tajuk entry intan. puas akak try tp x jadik jugak.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~husna

.utube?
.senang jer!
.nti kite ajar k ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~malisa

.orait
.nti i ajar k ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~helena

.hahah siut
.bole belah! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wanie

.tq ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ema

.err white column
.yg mne heh?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nanie

.tu i buat gune photoscape je, then upload kt photobucket ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cik rara

.heee okeyh ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~neon

.busan laaa
.best gak ngadap html neh ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nana

.bule, tp KIV dulu heh
.nti i buat

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nfw

.orait
.nti i buat k :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tanpa nama

.err dah buat kt tuto
.x jadik kek kak?

♥TanpaNama♥ said...

dah buat, jadinye yg tajuk blog tu je. tp untuk dkt tajuk setiap entry xjadi pula.tuto yg mana 1 eh?

mohdhairihassan said...

nak toto yg real..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tanpanama

.tuto 18 ;)
http://intanurulfateha.blogspot.com/2009/10/tutorial-18-gambar-pada-tajuk-post.html

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~b syg

.jgn mcm tu sgt lah syg! :-*

ema.razali said...

kak , white column ~ :)
lebih kurang macam akk punya sidebar .
tapi colour putih . hehhe ;)
tade background :)

♥TanpaNama♥ said...

dah jadik. thx ye dik :)

nanie ;) said...

sis,cane nk tkr comment button ek?
da 1 blog ni wk tuto 2,
tp xjd..sis,bole ajr x?lau sis diam je,xpe la..sy phm..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ema

.leave it blank je laa
.x pun, letak lahh
background color : #ffffff;

.sennag je!
.letak dkt sidebar content

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tanpa nama

.welkem kak :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nani

.utk kumen rumet sikit
.sis try n error
.tkut salah pulak bile aja
.sori ^^

eladya said...

hai akak...i hope sgt akak blh tlg...mcm mana nak tukar font comel2 macam sidebat kak intan?? then macam mana nak tukar font dekat entry kita nyeh?:)

iqlima said...

tutorial mana nak dapat button leave comment mcm kat bawah ni.
huhu. tak pandai..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13