Monday, March 8, 2010

.rindu pada yang dulu T_____T

.

.SE W508
.original set warna putih

.belakang

.dalam

.sekarang, e72
.walaupun best, tapi i tetap rindu hp yang dulu

.sebab i pakai hp tu tak sampai setahun, dah trade in dia
.mesti dia sedih kan?

.tak sabar nak dapat ptptn nextmonth
.i nak beli balik hp i yang lama tu

.i sayang gila kat hp tu
T_________T

.tapi sebab duit i tak cukup, i terpaksa trade in
.hp lama best, cuma tak ada wifi
.hp sekarang ni semua complete

.thats why i tak jadi beli blackberry
.sebab blacberry tak boleh videocall
.i phone pun tak ada videocall
.rasa membazir pulak

.malam tadi dah nangis dah
.i rindu hp sony i
.i tak regret beli hp baru yang harga rm1400+
.tapi i regret sebab trade in hp sony tuuuu
T__________T

.mintak-mintak, bila ptptn masuk nanti,
.tak ada siapa-siapa lagi yang beli hp lama i tuuu
.i nak beli balik!!!

.sekian!
.bai :(

38 comments

Natasha said...

wah dah dapat hp baru lupa erk nak call sis.... org tgu dia call org:(..ingt nk dating dgn dia

ziRaH <3 y0u! said...

sys!
sumpa ske ngn hp sony tu...
mmg crik enset tuh..
tp kat tmpt kite xde..
:(

ezzatul fatihah binti fauzi said...

angah...anda memang kaya kerana mampu beli hp semahal itu.....jeles saya...heheheh

lovetobetauke said...

piaoliang...nset bru beb...
bnyk duit...
ke pasni akq mkn pasir...
huhuhuhu...
juz kiodding

Meera said...

wakakaka!:D
ini gdik namenyee..
kshian hp ame uwh.
nangesh2 dijual :p
saye mndoakan smoge nfon ame itu laku di psrn :D
ameeennnnn~
(namao mara2, t cpt tua syggsss)

Hazzy Ishak said...

oh duit ptpn beli hp eh...

nurulfaridah said...

intan, comel nye fon lame u..suke decoration dia.. =D

enyheartsdiamond said...

fon lama u sweet mcm u darlinggg..
go for it!!! :D

LuVidA^^ said...

sobss sedeynye...syg hp lame u tu...u nak i suroh abg kedai tu simpan hp u ke...jgn jual kt org smpai u beli smule :(

Wanita Itu said...

cantiknya u buat handphone yang dulu tu :)

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

hpone dulu tu kasik aku la~

Ily~PearJarl said...

beli ar lik sys~~
bling2 tol hp dye
weee~

liyanaKim said...

I suka gla hp w580 tu!!!!

misz nani said...

sis,,....
hp sis yg lame chantek..
nani beli bole?hehe
see,e72 pn not bad kn..
lg chantek dr e71..
am i right sis?

noor afzan said...

huiyooo..byknya duit..
akak nak bayor duit kete sakit dik..
huhu~

lupakan sahaja niat diri ni tuk beli enset macam tu..
huhu~

♥TanpaNama♥ said...

intan, hp ni pn best sgt. lagi puas hati tau...gerenti tak menyesal. tp intan kena install semua software yg berguna. insyaAllah kalau tak tau nk install, inform akk ye =)

AM SYA said...

i ske dgn dua2 hp u~

lame ske

yg bru p0n ske!!

mohdhairihassan said...

ye..anda memang tamak!
tapi anda memang berhak untuk dapatkan keduanya.
nanti b uruskan k sayang :-*

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak tash

.sori kak
.kejar mase!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zirah

.kt sini byk ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ezza

.kaye lah sgttt~ ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kina

.hahaha ye la tuh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~meera

.i awet muda yuuu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hazzy

.woooh mne de
.ptptn x dpt lg kot!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~faridah

.tq ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ida

.i da beli balik dah yunk ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eny

.alreadi! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wanita

.sgt cntik kan? ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ily

.haruslah bling3 ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~liyana

.i pun! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nani

.yerp
.hrga die pun mhal dr e71 :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.ala kak, bole je klu nak :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tanpanama

.akak pun pkai hp yg same ke? ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ayu

.jgn hrp!
.ko kan ganas ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~syasya

.i pun! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~b syg

.tenks syg sbb u make my dream come true :-*

Myra said...

now sye pkai w508 tuh , hehe .nk beli hp bru , tpi syg jgak hp w508 nie .

Myra said...

now sye pkai w508 tuh , hehe .nk beli hp bru , tpi syg jgak hp w508 nie .

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13