Saturday, March 6, 2010

.tak guna kalau cantik tapi bodoh

.

.dan tak guna jugak kalau buruk lepas tu bodoh
.malang gila nasib dia kan?
.ish ish ish~

.tapi kalau bodoh tuh, boleh consider lagi
.kalau bodoh, still boleh belajar

.tapi kalau dah muka tu buruk,
tapi "perangai" tu pun turut buruk
.so gth lah kan?

.kesian perangai manusia macamtu
.lagi-lagi kalau manusia tu adalah perempuan

.benda ni jadi dekat kawan i
.dia bengang dengan kawan dia

.fuuhh~
.nasib baik benda ni jadi bukan dekat i

.kadang-kadang kan,
bukan nak kutuk rupa seseorang tu
.tapi kalau perangai dia sangat annoying,
.memang sumpah lah dia kena kutuk
.kan kan?

.so, biar rupa buruk, tapi perangai elok
.macam i! :)
.HAHAHAHA!

.heee k lah, tu je nak bebel
.bai! :)

22 comments

INDRA QIRANA said...

kecantikan muncul dari dalam....

Arra JaSmY said...

haha..btul3.
Kechantekan tu dtg dari hati.Tp kalu dah perangai buruk + rupa pun buruk maka akan jadilah=Buruk kuasa dua.errr..:)

JMR said...

uiks..dah la bodoh, buruk lak tu ye..iskh2..malang tol..ko tlg la ajr dia, then make over dia..kasi cntik mcm cik intanurulfateha:-)

Billet-DOux said...

huhu.. betul, yg penting hati budi..

✿ Cik Cimi said...

yee.
intan mmg ske membebel.
xpe3.
kite tlg bace jew.
wink3.

rathiqah azmira rosli said...

betol3...muke cam niyang rapik...takot i...hehe...hidupni macam2 org ade...tapi kalau cantik tapi perangai huduh camne ek???

oranglidi said...

gth tu go to heaven kan?

♥TanpaNama♥ said...

rupa sweet, comel, cantik pastu perangai elok. pastu rajin buat tutorial. baik hati. mcm intan. kan bagus kan??? hehehe

**in luv dgn blog intan sbb intan baikkk sgt pahtu tak kedekut ilmu ;p

Tfaaaaaa said...

Hahahahaha

u mane de buruk lahhh!tampar baru tahu

:D

H.R PuTeRa YuSoFF said...

setuju kata cikgu. Huhu

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe... btl3.. kalo dah upa buruk, perangai pun turut sma buruk.. mmg HANCUS!!

apa pun, epy weekend intan~

*Dak kecikkk* said...

tul tu yang..
dah la muka buruk kang pah tu nak di tambah2 lak ngan prgai buruk lg lah buruk org nampak..



So pasti kang perangai memasing comel2 yer..

vidadarisakura said...

tapi perangai i buruk. omaigod. i terasa!

HonEyBuNNy said...

yeahhh..lma xdtg blog cik intan.....setuju2...lau cntk biarlah perngai pn cntk....;-)

ini blog wirdah said...

biar muke kurang mengancam,tapi hatinye suci bersih .hahaha.
mcam iklan sabun, "Hati yg suci,sukar dicari ".

Eyriqazz said...

u r rite..beauty with the brain is better..

sharamli said...

kal0 cantik tapi perangai huduh p0n x0k jgk kan..
sem0 makhluk ciptaan Allah..kita xleh pertikaikan..
tapi jaga la akhlak masing2..
:)

Aus MeLankoLik said...

aku tak sanggup bace..
hahaha..
wei2..sabo2..
hahaha

hisham said...

salam...i tau...tp muke u x burok tp perangai u tu elok...hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

oh,
sgt burok kalo rupa burok n perangai pun burok..
ishk2...

enyheartsdiamond said...

kecantikan perlu seiring dengan kepandaian :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~to all

.thankssss for ur commentssssssss :-*

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13