Wednesday, March 10, 2010

.tak semua perempuan penakot dan tak semua betina itu berani

.


.walaupun kau kiuttttt dan kau adalah betina

.tapi i tetap takut nak pegang walaupun
kita mempunyai jantina yang sama

.close up sikit huhuhu

.weyh, sumpah i geli nak pegang dia .lagi-lagi bila i terasa kaki dia yang kecik dekat tapak tangan i .actually, ni hamster adik i merangkap housemate i -- dayah .adik-adik dalam rumah i, semuaaa suka hamster .so semalam balik dari kelas, teringin lah nak pegang

.tapi mesti lah i takut-takut .amy merangkap adik & housemate i pun suka hamsters .jeja pulak record video i terjerit-jerit pegang hamster .tapi memandangkan semuanya bertudung dan video tu tak boleh di share dekat sini .so, i tepek gambar je lah ehh .sorry! ^^ *korang tak de peluang nak tengok i jerit-jerit haha*

.last-last dapat jugak i pegang hamster tu even kena alas dengan kain .errr hari ni alas kain, esok tisu, lusa dah tak payah alas-alas dahhh *smug* .hahaha!

.baju merah -- amy
*birthday girl, happy birthday amy!
.baju biru -- dayah

.ini pula jeja
.ok, itu saja mau update
.dari si pen-takut hamster
.bai~ :)

Photobucket

30 comments

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

hahaha~
ape la ko ni~
aku pegang ular selambe aje~
siap aku ciom2 lae~

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe.. akak dulu pun ada bela hamster.. tapi mati n akak dah xbela laie sbb ada asma.. :)

apa pun, hamster mmg sgt2 kiut... :)

Natasha said...

bukan betina tu BITCH kr dan perempuan itu GURL@LADY????

hahahahhahaha

Hazzy Ishak said...

comel la hamster ni
dulu penah gak bela

ini blog wirdah said...

intan, same la kita. i pon geli nak pegang. takot dia gigit .haha. tapi chumell je bile hamster tu dok gigit-gigit kuaci.geram..nak cubit.

ZIANA ♥ FARREL said...

akak perasan ramai betul student skrg bela hamster...ish..geli la..

rathiqah azmira rosli said...

tikus dgn hamster beza kan?


so i pun takut hamster


heh

liyanaZainal said...

rindu dayah suda. )):

░♥si lampu neon♥░ said...

nak gak bela huhu jeless

JMR said...

pasni kena wat HARI WANITA/PEREMPUAN/BETINA SEDUNIA la plak..

Aus MeLankoLik said...

sudah..
xnk yg lain..
nk wish hepi besday kat amy je..
hahaha..

enyheartsdiamond said...

sayangggg!adek i sgt suka hamster..i sgt tak suka..

ia comel..tp musyuk..hehe

.rENEx. said...

sis...!!
itu hamster...!!!

sy nak pegang..

lps bis stdy ni sy plan nk plihara hamster..huuuu..

dia tak gigit kan?


:)

noor afzan said...

hamster tu comel..
cute..
rugi takut ..

LuVidA^^ said...

eeee geli je...tp cute kan?
hehee

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ayu

.elehhhh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lp

.hee jgn bela kak!
.nt akak sakit

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hazzy

.skng bela lg x?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tash

.cis!
.akak nehhh

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wirdah

.i geliiiiiiiiii

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ziana

.tu la pasal~ huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~rat

.huuuuu i pown! T____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~liyana

.die pun rindu kamu jugak~~ :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~neon

.huuuuuuuu i tak suke!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~jmr

.huhuhu sile la buat ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~aus

.gatal! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eny

.hahaha sme lah babe!
.i suke tp ia busuk!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~renex

.die x geget, tp die makan
.grrr!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.x pe kak
.x rugi mne pown ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ida

.yerp!
.sgt kiut~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13