Tuesday, March 23, 2010

.wehh pehal ni nak blocked-blocked pulak!

.

.scheduled post.
.salam readers~


.haish, sejak dua menjak neh, i asyik hangin jerr
.mungkinkah sindrom-duit-ptptn-tak-dapat-dapat?
.mari kita sama-sama fikirkan~
.pfffft!

.i kan guna free wifi dari UiTM
.memang lah best sebab free
.boleh suka-suki nak online
.TAPI
.haruslah ada certain website kena blocked
.damn damn damn!
T________T


.i bukannya surf tiub merah,
i cuma surf youtube jer
*sambil buat muka innocent*

.pada siapa-siapa yang tak tahu apa itu tiub merah
.anda tidak perlu google
*eleh, lagi tak kasik, lagi korang suka kan?*

.i ni suka fesbuk-ing, belog-ing
.so, bila i nak online then web tu kena blocked
.mesti lah i hangin!

*click to enlarge*
.ini belog kesayangan i, hazzy
.babe, i tak boleh masuk belog u waaaaaa
.baru ingat nak dapat bibir macam angelina jolie ;D

.fesbuk pun sama
.macamana peminat kawan i nak tau status i
T_____T

.lepas office hour baru boleh bukak
.malas dah i nak blogwalking or fesbuking
.tapi time tu i nak study pulak
*buat muka nerd*

.i nak download software unblock website
tapi wifi ni laju lah sangat macam siput babissss
.tapi rasanya siput babissss lagi laju pffft!

.geram geram geram!
.jom nyanyi lagu geram!

.ok dah
.bai! :(

Photobucket

22 comments

Hazzy Ishak said...

blog aku tuh...
nak kena saman ni
tak dapat lah komen2 lagi pasni
sob sob

~LP Lum~ said...

salam intan~

alahai~ ciannya budak nie... tp memang selalu mcm tu ar dik.. ada yg xbg msuk sesetengah website.. akak pun pelik gak ngape... :)

apa pun, jgn ar hangin2 ok.. xelok... :)

Meera said...

ahaha:D kak intan.
adatla tue gune brg free.
(^_^)

.::WaNiE::. said...

tube merah??

sbb anda kata jangan google jadi saya tak google sbb sy kat opis

jadi skrg bagitau

tube merah tu ape

hahahahah

**jaga hang aku balik rumah aku google..hahaha

enyheartsdiamond said...

jalur lebar i pon da wat perangai siputnya :(

Athirah Ibrahim said...

ouhh memang wifi uitm ade block block ey? jom lah dtg ukm. hoohee. xde block block punye. =)))

noor afzan said...

alahai..beselah kalau dah guna wifi free..
youtube ni pakai banyak bytes..
sebab tu dio block..

~ ReD ~ said...

yang tube2 sume kena block.huhu

mohdhairihassan said...

lagu geram camne...?
ade pekataan garam x?
:-*

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hazzy

.bole kumen
.tp afta 5pm huhuhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lp lum

.heeee oke kakak! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~meera

.oit
.ingt ni kt zmn hang tuah ke?
.nk adat2 bagai~
.hahaha!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wanie

.hahahaha mne leh bgtau
.gugel le sndirik ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~enny

.tenet neh kt mne3 pun nk jd siput
.haish geram nyek!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~athirah

.err cmne ek nk masuk ukm tnpa gune borang upu?
.hakhak~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.ouh ye ke kak?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~red

.hahahahah tu la psal ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~b syg

.kt karoke kang bb ajar k ;p

Hazzy Ishak said...

igtkan kena block terus

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hazzy

.hahaha x lahh ;p

♥TanpaNama♥ said...

bila baca ngomelan intan, baru akk terfikir.

siput babi tu beranak ke bertelur ye? haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tanpa nama

.haa tu la pasal kak
.kite pun confused! ;D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13