Friday, April 23, 2010

.apa itu project alpha instant cash blogging?

.

.salam readers~

*click to enlarge*

.i dapat soalan ni dari form spring .actually ada beberapa orang tanya i pasal benda ni .meh i nak cerita sikit .i sangat lah suka pasal benda neh .sebab senang-senang jer dia akan bagi i duit RM20 setiap kali i buat entry pasal project alpha instant cash blogging neh

.setiap hari isnin, project alpha akan bagi 1 assignment untuk kita buat .just kena buat entry jerr .tak perlu dalam english .sebab i tau, korang korang semua mesti cuak kalau kena buat entry english kan? .hakhak .tulis dalam malay jer tapi yang penting, jangan buat short form! .nanti susah nak judge entry korang tu

.setiap assignment ada syarat dan arahan dia .selalunya, project alpha akan suruh buat entry 200 patah perkataan dan masukkan gambar yang dia suruh .lepas tu tweet dan post permalink dia fb project alpha .sangat lah senang syarat dia

.alhamdulillah, dari week 1 hingga week 7 i dah dapat rm20 tu .tak pernah missed! .syukur pada Allah swt atas rezeki ni .korang boleh tengok dan baca entry entry i pasal project alpha dekat right sidebar i, i nuffnang.

.tapi untuk assignment project alpha ni, siapa cepat dia dapat .minggu ni punya i rasa dah tak sempat kalau korang nak buat .tapi belum cuba belum tahu .kalau nak cuba, boleh klik SINI .so, good luck! :) .itu saja mahu share .tak faham boleh tanya di form spring atau ruangan komen

.bai! :)

Photobucket

10 comments

lionteen said...

wah..
bgus2...
actlly lionteen br nk tnye..
da pun trjwb..
hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@lionteen

.hehe ;)

Si Kenit said...

oh
thanks dear
i baru tau ni
siyess
heheee
nanti i tak tau buat i tanya u lagi tau
=D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.oke dear ;)

Prince said...

salam
sy tak pandai sgt BI ni do leh gtau tak entry tu mcm mane?
buat dlm bentuk karangan ke?
ade contoh tak?
nk tgk bole?
kalo bole la...
sy baru je kenal blog ni...blog sy baru 4 ari...sy budak baru belajar...tlg sy kalo bole?

thanx3x

Prince said...

salam...
yg ni sy tak phm...
bole terangkan...

lepas tu tweet dan post permalink dia fb project alpha .

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Prince

.dlm bm jee, xpe ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Prince

.lps siap entry, copy paste link entry tuu, then paste dkt twitter & fb project alpha

enyheartsdiamond said...

baru eny tau apesal org suka wat entry tajuk sama dan project alpha :))

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@enyheartsdiamond

.ish eny nehh
.da abes da
.x smpt da nk buat lg :(

.tp xpe
.tunggu next season! =)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13