Thursday, April 22, 2010

.eh b, benda ni bergerak lah

.

.scheduled post.

.siap duduk lagi!

.weeeeeee~

.hak hak!

.bestnye main benda nehh

.escalator model
.HAHAHA!

.actually pic-pic gedik di atas adalah untuk mengisi masa lapang jerr .haha .ada macam model tak? .lepas ni, boleh join eyka & eny untuk photoshoot! .kah kah~~

.comel pulak i tengok jam ni

.lepas penat ber-photoshoot,
i pun pergi lah memuaskan nafsu perut i

.ouh nikmatnyaa makanan itu ;)

.credit to HIM sebab menjadi photographer terbaek
.dan sanggup melayan kerenah i time jadi model escalator

.kuikuikui~

.lagi jumpa!
.bai :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*


.pssst!
.masih dalam mood gatsby :)

Photobucket

4 comments

Budak Pipi Tembam said...

still remember what my mum said during my convo photoshoot wif my fiance : nasib ko la Lee dapat tunang macam ni. hahaha.

so, shall i say...
Nasib ko la hairi dapat bakal roommate macam ni...hahaha...

larikkk!!!!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~pp tmbam

.hakhak
.siut jerrrrrr ;p

cik eykameow :) said...

hahahahaha. sis nie comel betul lah. bro hairi tahan ngn perangai sis sbb dye tgk sis cute je cmtu :) kikiki.. comel betul !!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka syg

.hahahahahaha
.tau xpe ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13