Thursday, April 29, 2010

. 'Jangan lapor yang bukan-bukan', rayu ibu Aminulrasyid

.

.salam readers~



hariz13may
Hokay, that's it people !
Stop insulting the kid's mom.
Think before you talk, ever thought how it feels to get a headshot before ?
Ever thought how you feels when your childs get a headshot before ?
Use your brain for god sake.
I'm 14 & I can think straight, better than you adults who types 'mak dia kene jolok nan atok dia', 'mak bapak x ajar', 'mak bapak bodoh manja kan'.
Minul's 15 & he's the youngest out of 8 siblings.
His dad died last year, give him some simpathy people !

Try not to mock the dead ?
It's something cruel to do.
Instead of saying 'fuck, bodoh, babi, sial', try to recite doa to him ?
I'm not alim but yet I still recited al-fatihah to him.
What kind of people are you ?
Minul's not that nice to me when he was alive but I still forgive him when he died.
He used to be naughty but he told his teacher he wanted to change.
He's 15, he mights want to try something new like driving.
& you say the police are stupid, look at yourself
.banyak komen untuk video ni .tapi dekat atas ni yang paling menarik perhatian i.sedih i tengok mak mangsa neh .i tak nak blame siapa-siapa .even keluarga mangsa pun suruh siasat semula sengan lebih telus .semua orang nak tau kebenaran .tapi apa-apa pun, mari lah kita sama-sama doakan roh mangsa tenang di sana

.al-fatihah~


Photobucket

24 comments

aduka said...

klu aku la jd polis..
bg je statement ape2 pn..
yang kojol, budak tu, not me!

polis..
kuasa kt tgn die..
dh de pistol..
pang sana peng sini..

al-fatihah utk arwah..

irahehe said...

sedih bile tau arwah kene tembak kt kepale..macm kejam sangat..

yg ira tau,polis xley tembak selagi pihk lawn xmulekn tembakan..

apepun,harap kes nie cepat selesai dan semoga keadilan ditegakkn..

::cdot the dot:: said...

alfatihah utk dia...

.::WaNiE::. said...

al-fatihah utk arwah

AkuChumel said...

budak nih kawan adik iqa...satu skola..huhu..kami no comment...

helena's said...

fateha kite sebak sangat,,kesian,,,:(

cik eykameow :) said...

tulahh. citer ni buat semua org main teka teki. al fatihah

syahira ariff said...

kesian betul kat mak budak nie
budak tue bukan nya serang polis pun sampai polis nak maen tembak2
al fatihah
=[

syLph said...

aaa. tak tau pape pasal kes ni. apa-apa pun, al-Fatihah.

hi sis!
<3

LuVidA^^ said...

i sgt emo ngn kes ni. x tau la nape. uhuhuhu...
hope sgt dpt keadilan..
al-fatihah utk arwah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@aduka

.al-fatihah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@irahehe

.betul3
.smoge cpt3 selesai

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@::cdot the dot::

.yerrr
.al-fatihah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.al-fatihah~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@AkuChumel

.ohh yer ke??
.hmm kesian die

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~helena's

.kite pun! T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cik eykameow :)

.al-fatihah utk arwah :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@syahira ariff

.huuu tu la pasal
.kesian :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@syLph

.hhaishh
.ni mesti tak bce paper or tgk tv neh =.="

.hi siv ;)!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@LuVidA^^

.yerrr
.al-fatihah :(

ema.razali said...

err taktahu nak cakap apa . tp kesian budak tu . al-fatihah utk dy :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ema.razali

.yerr :(
.al-fatihah

Aidi-Safuan said...

bukan masa untuk salahkan polis ke, mak dier ker, arwah ke. dari pandangan polis yang head shot budak tuh, entah2 muka dier mirip ngan penjenayah sebenar ker. tuh yang dier terpakse tembak tuh. dari pandangan budak tuh plak, ala. budak 15 tahun. sume bende bahaya dier nak cuber. aku time 15 tahun pon nak try bawak motor abah aku. dari pandangan mak dan famili arwah plak, mungkin diorang suspicious nape polis suke2 nak tembak arwah tuh.

well, pandangan semua orang takkan sama.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Aidi-Safuan

.betul
.smua pndangaan org x sama

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13