Monday, April 5, 2010

.jangan main-main dengan eny, dia sangat garang dan i takut!

.

.salam readers~

.hari ni i nak review pasal blog kesayangan i, eny
.i suka baca entry dia

.i akan baca entry dia hari-hari kalau dia update
.tapi hari ni, dia dah buat entry paling best i rasa ^^

.check it out~
*sayang, i harap u tak marah i copy! hiks~*


Ini Gorilla.. Dia adalah seorang penjenayah siber..


Tengok.. Dia ugut sayalah! Aww! Takut tau!


Ewaahhh! Angkut geng nak cari saya.. Hahaha..



Very immature..

Cerita di sebalik kejadian;

Ok.. Dia komen gambar-gambar saya teruk-teruk.. Lucah-lucah.. Tak beradab betul.. Orang lain ok saja.. Open minded.. Jadi, saya marah lah!

Saya tengok mutual friend.. Ada dua orang.. Ok.. Both saya tak kenal.. Mesti mamat ni yang add saya.. Jadi, saya post dekat wall dia;

"Tak payah add lah kalau komen macam bab*"

Kemudian, saya delete dia dari friendlist..

Selepas itu, dia marah saya sebab tulis dekat wall dia macam tu..

Kamu yang tak beradab, maka, saya pun biadab lah..

Buat pengetahuan semua, apa yang dia carutkan kepada saya adalah lebih teruk daripada apa yang saya tulis.. Dah tu.. Dia cakap saya tak lawa, papan playwood, kurus kering dan sebagainya..

Kesian kan kat dia???

Dia rasa dia hensem kot..

Sebab ini pun dia nak gaduh besar-besar sampai nak cari-cari kat luar.. Dia fikir saya takut??? Hahahahaha..

Very immature..

Nota: Saya jarang nak kutuk-kutuk fizikal orang.. Tapi, dia yang mulakan.. Maka, saya menggelarkannya Gorilla.. Ada nama lain yang lebih sedap???

.HAHAHAHA

.see?

.i dah cakap, ini entry TERBAEK
.sila klik BLOG ENY untuk baca yang real

.kesimpulannya,
.jangan ingat wanita lemah okeyh ^^
.jangan main-main, ingat kami takut?

*ceh padal eny soang yang berani =.="

.jika anda nampak wajah lelaki gorilla ni,
.sila lari laju laju!

.sekian!
bai~

Photobucket

14 comments

enyheartsdiamond said...

tehehehee.. i x marah pon sayang.. kita kena selamatkan org lain daripada gorilla ini..

tehehehehe..

tak sangka i, u suka entri ni sampai tahap ni :D

love u lah sayanggg!!! <3

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eny

.i tatau knp i suke gile entry ni
.smpai termipi3 wajah gorilla
.wakakaka!

Mr Rulez said...

uit..so shuweet kisah chenta korg..hek3..
kutuk2 barular senang nk tau aper yg selama ni dy nak luahkan..tp dia takde niat pun nak kutuk 2..juz gurau jer 2..;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mr rulez

.err u misunderstanding neh
.mne de kisah cinta =.="
.x de sape kot nk bercinta dgn gorila itu

ema.razali said...

HAHA :DD lagi kat facebook ade orang kutuk Din Beramboi -.-'

enyheartsdiamond said...

tehehehe.. bahaya ni kalau dah sampai mimpi2 :p

baik u mimpi hairi babe..

hensem lah jugak..

sejuk hati bila u mimpi :D

mohdhairihassan said...

err...cik!
roti kosong satu!
kasi dhal saja oke.
kasi lebey.

tewowais satu.

-N e Y r A- said...

lama tak lepak ngan eny hahaha

liyanaKim said...

hhaa. kalau hensem tak pe lah nak kutuk orang. sure gorilla tu dah kena reject sebab tu macam sengal! kan kan kan.

helena's said...

pancit lah kalau larik laju,,cane nih?hahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eny

.hahaha
.luv u too! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~liyana

.haha tau xpe!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.pam lah pastu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~neyra

.heee ajak lah die kuar :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13