Tuesday, April 13, 2010

.jom main dalam kelas!

.

.salam readers~

.budak-budak sekarang suka main dalam kelas
.macamana tak rosak akhlak
.berani sangat kan?

.tapi jangan salahkan ibu mengandung
.mereka tak salah oke!

.ni salah satu contoh yang tidak baek
.siap duduk atas meja lagik
.ish ish ish~ =.="

.i pun suka main dalam kelas jugak heeeee tapi i main secara berjemaah! .HAHA! .kami tersangat lah happy lepas presentation tempoh hari dan settle test MGT .tapi i ada lagi 4 test dan 3 quiz minggu depan T_______T .huh! tak nak pressure-pressure, mari lah bergembira! ^^

.aien, ana, me & linn

.kami lagi!

.kami 1 group,
sebab tu pakai baju sama untuk presentation
.ana jer tak sama ^^

.see?
.sempoi kan kiteorang semua
.layan jerr snap pic dengan sir harun
.our MGT lecturer, our BEST lecturer! =)

.so kesimpulannya. tak payah stress-stress
.enjoy ur life!

.bai! :)

Photobucket

10 comments

Sendra said...

belajar kalau enjoy memang best kan?takde tekanan pun..datang kelas nak belajar pun semangat..sampai tak sabar2 nak pergi belajar..kalau cuti..sampai teringat2 nak masuk kelas..macam tu lah baru enjoy belajar kan??takde tekanan2..

Secret Drifter said...

intan sorry saya nak inform tapi zaman saya sekolah menengah mmg famous budak girls di sekolah saya buat mcm tu !!!

ema.razali said...

enjoyy ^^

wawa said...

waaaa bestnya...tingat zaman study dulu...jeles jeles weiyuuuu =D

enyheartsdiamond said...

eny tak suka main dlm kelas sbb eny serious ;p

AISHA SAAD said...

hahaha.
igt men apa tadik dalam kelas...
aauuuww!!

chantek caot korang..
huuu~

gut luck k??

the polaris said...

yg pntg,,,,,,kte enjoy!!!!!!! (tru gaya nora danish)
heee
^^,

Azaziah Hani said...

jangan la ikut perangai dalam gambar tue yee adik2 sekalian...hehehe

mmg xder adab tul..

tapi ape pun tahniah la kat korang sebab dah berjaya wat presentation...


semoga berjaya dalam semua test dan quiz k...jangan tension2 sgt..

wish u good luck...:):)

noor afzan said...

seriously u r so sweet with tudung..=)

||| PöJìé PööH ||| said...

Panas tajuk nih..
Negegehehe..
Tp kamu mana 1 ek> Pakai tudung dah xkenal dah ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13