Thursday, April 22, 2010

.My Dream Destination

.

Salam readers~

Yay! Assignment kedua untuk minggu ini dari Project Alpha bertajuk My Dream Destination. Mesti korang nak tau kan i nak sangattttttt pergi mana. Hehe. Kalau korang tak nak tau, i nak bagi tahu jugak! Haha!

Oke, i nakkkkkkkkkk sangat pergi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.PARIS!
Eh bukan yang ini!

Tapi yang ini!

Yeahhhh! I nak sangat pergi Paris time honeymoon dengan si gula-gula hati a.k.a bakal roomate i tuuu. Ni semua pengaruh tv. Boleh kiss-kiss dekat bawah eiffel tower tuu. Haha! Tapi i nak pergi lepas kahwin. Baru lah rasa nikmat dan hikmat. Apa korang ingat makan megi ruski je nikmat ke? Huhu.

Dan kalau i nak pergi honeymoon dekat Paris, i nak pergi naik MAS! I tak nak lah naik kopi kapal api laut atau kapal selam. Hehe. Sebab MAS ni memang sistem penerbangan terbaekkkkkkk! Layanan dia memang super lumayan! My aunty pun ada kerja dengan MAS. I pun teringin gak Hehe. Ok, shut up intan! Tinggi tak cukup, ada hati nak kerja dengan MAS :D

Agak-agak kalau hantar resume, dapat tak?
HAHAHA!

Heeeeeee bestnye pergi Paris. Ohhh bestnyeeeeeeee. Tak tau nak kata apa. Tapi harap-harap si gula-gula hati akan dapat kumpul duit untuk bawak i pergi honeymoon dekat sini! Sebenarnya banyak lagi tempat lain i nak pergi macam Bali, Phuket and Aussie. Err dalam Malaysia pun tak habis pusing, ada hati nak pergi Oversea T________T

Melemahkan semangat i betul lah! Ok, jom layan video dekat bawah neh.









Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAStraveller.com

Photobucket

18 comments

Hazzy Ishak said...

teleng kepala i tgk gmbar u...
hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

amboiiii ada hati nak jadi pramugari meh?? kikikiki...
**sambil tgok atas bawah..

the polaris said...

hi sis ^^,
ehh sme la kte nk g Paris ..
hehe
sis,,cne nk tweet n post permalink
:(

ziRaH <3 y0u! said...

sys intan..
nak tnye..
post sys ni sume org bleh wat ke?
sbb kite ade jmpe blog yg lbey kurg same cam sys..
huhu..

chenta said...

same la destinasi impian kita!

.::WaNiE::. said...

weewiitt :P

ema.razali said...

nak pergi Paris jugak T________T

mohdhairihassan said...

xnak lah paris...

Anne Boleyn said...

good luck c's! waaa...boley jd premugari da ni!!! hehe :p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hazzy

.nxtym u pusingkan pc u jer ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~pojie

.hahahhahahah
.sibuk lah u neh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~polaris

.lepas type entry, juz view dat post je
.nti dpt lah permalink
.klu nk tweet, kene ade twitter
.pegi dkt twitter project alpha, n tweet dkt situ
.gud lak! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zirah

.bole
.ini contest dr project alpha n nuffy
.sume bole msuk
.tp terhad kpd 50 org
.sape cpt, die dpt! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~chenta

.heee bole pegi same3! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wanie

.hehehe ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ema

.jum!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~b syg

.abes nk pegi mne?
T____________T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hana

.heee tenkssss~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13