Monday, April 5, 2010

.My Favourite Sport

.

Salam Readers~

I tak suka sport! Tapi i suka tengok lelaki-lelaki ganteng main sport! Fuhh macho sangat bila tengok. Boleh cuci mata! Wakakaka! Ok ok, sila serius. sikit intan! Err sebenarnya, I tak pandai sangat main sport. Dulu masa sekolah, i tak involve sangat sukan-sukan bagai ni tapi i suka main badminton. Err walaupun lambung-lambung jer dekat langit. I tak reti nak smash-smash neh. Sakit woot kalau kena. Confirm i nangis! Haha. Sikit-sikit nak nangis kan i ni? =.=

Hmm antara sukan lain yang i main ialah bowling. Itu pun masuk longkang lagi banyak dari jatuhkan pin. Hebat kan i? Sila cakap i hebat!

.bola bowlink

.ahh malu ai tauu ;p

.time main bowlink dekat gath the mines

Eleh, i tau i memang hebat, tak ada siapa boleh lawan ^^ Actually sukan ni bagus untuk kesihatan. Boleh keluarkan peluh. Sekarang ni, i cepat letih dan pening kepala. Bakal room mate i cakap, i kurang bersukan. Ish, naik tangga setiap hari dekat campus kira sukan hape kan kan kan? ;D

Kurus lah i macam ni kalu asyik bersukan. Dari berat i 37 kg jadi 7 kg je kang! :( Eh tapi i nak start balik bersukan! Tak mau sukan atas katil jer! :"> Hiks! So, bila korang dah bersukan, tak kira lah atas katil atau bawah katil atau di mana saja anda berada, jangan lupa guna kan product Adidas Action 3 untuk elakkan bau-bau yang tak berapa menyenangkan tu! Kuikuikui~ Adidas Action 3 memang terbaekkk wookk! ;)

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

Photobucket

2 comments

enyheartsdiamond said...

i gadis sukan..tp tak semua sukan i boleh main..contohnya boling..l0ngkang2 jugak..hehe

mohdhairihassan said...

ouh sadida~
aku sayang kamoo lebey lah!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13