Monday, April 19, 2010

.My Version of Grooming Tips

.

.salam readers~

.yay~ .assignment project alpha yang seterusnyaaaa .err nak share grooming tips sikit .i neh bukan nya pandai make up bagai .tapi kalau nak melawa sikit-sikit tu pandai lahh .jom i share sikit macamana nak jadik comel cantik dan menawan macam i .kuikuikui~

1) .first sekali kena mandi! .heeeee bila dah mandi, baru lah wangi ^^

2) .cuci lah muka u selalu .nak tidur, bangun tidur, baru lah segar sikit .then pakai toner .kasi lagik segar .hakhak~ .tak kisah lah apa-apa brand pun, janji sesuai dengan muka korang semua

3) .then pakai lah krim muka atau moisturizer .kasi lembab sikit muka tuuu .tak mau lah kering sangat

4) .nak lagik best, guna lah cologne .nanti wangi satu badan .tak payah beli mahal-mahal, beli murah murah jerr .janji korang tak pening dengan bau dia

5) .lepas tu, kalau tak nak muka pucat, atau mata tu nampak sembab, pakai lah eye liner .baru lah mata nampak galak sikit .i memang tak pernah lupa pakai eye liner .it is a must! ;D

.see?
.dari jauh pun dah nampak mata galak
.kah kahh!

6) .kalau pandai make up, make up lah sikit *untuk perempuan saja yerr.. jantan tak perlu* .jangan lah over make up pulak .depends lah pada situation korang semua .kalau nak nampak glamour macam i, make up lah sikit macam neh

.suka sangat ada lovely love dekat pipi
.credit to kak tash for the make over ^^

7) .tapi kalau dah make up tapi ketiak berbau pun tak guna jugak .hahaha .so, i suggest kan korang guna benda kat bawah neh

.Adidas Action 3 yang menyerap peluh dan bau badan .so tak perlu risau kalau korang berpeluh atau nervous time dating~ .hiksss~ .korang akan sentiasaaaaaaa wangi! ^^







Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS


Photobucket

10 comments

chenta aziearem said...

kak intan.. jgn lupe follow me.. :)

helena's said...

sis anta 2kali..boleh ke?hahaha

Kapten said...

memang bijak ko make-up yer
ajar aku
haha

cik eykameow :) said...

if buat entry utk project alpha ni dpt earning lebih ea sis?? eyka tgk berduyun2 org buat!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~chenta

.insyaAllah ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~helana

.mne bole ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kapten

.gagagaga
.perli lah tuh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka

.yup!
.masuk lahh
.tp ade limit ;)
.www.projectalpha.com.my

.s.o.f.i.a. said...

sis, naper akak macam kenai pompuan lam ur gambar..... is that nurdiyana alkaff?? (wah, nama penuh aku bagi) dlm pix yang u have those hearts kat pipi tu.....

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sofia

.akak, kite tatau lah kak
.x pasan hehe
.mungkin die termasuk dlm camera kite kot tym snap pic neh huhu

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13