Wednesday, April 7, 2010

.rafiqin darwish akan di hukum bunuh?

.

.salam readers~


.al-fuck untuk din beramboi

masyaAllah, ini berlandaskan iman ker atau berlandaskan binatang.
Al Fatihah jgn dibuat main2

Ko neyh bdk..elok3 org dah xmrh ko wt taik ax..ko bljr kew x r!!

astagfirullah al-azim..bertobat la

bapak kuang ajo ko ni baik tkar pe yg ko wat ti mcm2 hal la........

Ya Allah, berikan lah hidayat kepada Rafiqin.. amin..

dislike =(

orang dah sesat mmg la camtu bangang.
org dah meninggal pon bleh ckp camtu.
ape salah die yg ko nak kutok2 die.bodoh punye orang

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.i speechless bila dapat tau pasal hal ni .tak sangka dia sangat berani buat kenyataan bodoh ni! .haish, teruk betuk budak neh .i tak sure lah apa masalah dia .maybe dia ada masalah mental .kalau ya, maafkan dia .tapi kalau tidak, dia harus di hukum .sebab dah melampau sangat! .benda hidup atau mati mana boleh buat main-main

.dulu hot pasal aduka taruna .kes lebih kurang macam ni jugak .harap-harap si rafiqin darwish ni pergi mintak maaf kepada family arwah Din Beramboi .belajar lah dari kesilapan .fikir dulu sebelum nak buat apa-apa sebab ini melibatkan agama dan sensitiviti orang islam

.al-fatihah kepada arwah Din Beramboi
.semoga rohnya tenang di sana

Photobucket

32 comments

Hazzy Ishak said...

itulah budak2 skg
bercakap dah tak guna akal fikiran

green said...

teruknyee

Paan said...

Budak2 zaman sekarang....haih...

.::WaNiE::. said...

ye sangatt teruk budak ini, agama dan bangsa pun xkenal

ah xmo cakap pasal dia mmg menyakitkan hati

*Dak kecikkk* said...

ada gak owg jenis kuang ajor cam ni ea yang..Mencikkkk2.

rossoneri said...

budak xmatang nak attention sbb kurang kasih sayang, mcm ni la jadinya..xkan dia xtau skrg ni mana bley ckp sebarangan..lagi 1,family dia mcm xtau apa2 je pasal benda nih..jadi nampk sgt dia kurang kasih syg, tu y mental tuh....huh! (emo jap)

noor afzan said...

huh~
mmg x de hati kut dak itu..

.rENEx. said...

sal rafiqin tu da kecoh kan..agak2nya fmily arwqh din tahu ke tak..kalau tahu mesti sedih..

rahilla mohari said...

betol tu..
i da bace sume tu..
ckp ekot sedap mulot jeh !
tewok !!!!

ema.razali said...

huu sedihh aww . sengal gile budak uww !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Eh ingat ade kenyataan budak ni kene ukum bunuh grrrrrrrrrrrr ahahahh~

enyheartsdiamond said...

babe..budak ni sama umur dgn adik i je taw..nasib baik adik i baik..tak berayat longkang macam dia ni..haish!

huda rahman said...

kalo dia ade terasa apa2 dgn orang itu hak dia nak terasa even orang tuh ade or tak lagi.

tapi paling anti bila al-fatihah disamakan dengan mende2 macam tuh.

ALLAHUAKBAR~~

Wan Perlis said...

budak ni kurang kasih sayang. mentel

LuVidA^^ said...

i baru gak tau sal budak ni. isk2 teruk betol

soffya cik bulan said...

pakah itu org atau beruk..tkde otak nk fikir ke..?rs semua da..tp tk guna akal...


krn mulut bdn binasa.inilah dia.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~haz

.tu la psal
.sep bek kite buat oldskul ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~green

.mmg sgt teruk!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~paan

.tu la psal :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wanie

.mmg rse nk kene lempang kan?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~dak kecik

.ade jerr
.lg teruk pun ade!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~rossoneri

.rse die kekurangan kasih syg lahh kan?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.a'ah kak

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~renex

.tu laaa kan? :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~rahilla

.hmm tu la psal :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ema

.mmg pun!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lolly

.hahahhaha ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eny

.sep baek adik i pun x mcm die

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~huda

.al-fatihah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~wan

.yup, mmg mental!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ida

.mmg sgt teruk!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~soffya

.a'ahhh mulut nk kene seletip huhu

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13