Wednesday, April 28, 2010

.Road Trip with My Broadband

.

Salam Readers~

Yay! Akhirnya assignment baru dari Project Alpha muncul kembali. Selalu nya hari isnin masuk tapi kali ni, hari rabu pulak. Heeee. Hopefully I berjaya! He He. Ok, Tajuk assignment kali ini ialah Road Trip with My Broadband.

Ok, mari baca cerita tipu dari i. I ni sangat lah kaki internet. Memang tak boleh tak online. Tak kira dekat mana-mana pun, mesti I nak online. Kadang-kadang tu, bil hp i akan naik sampai beratus-ratus sebab nak online punya pasal =.=" Tapi since I dah dapat notebook pagi tadi, I akan usung notebook i kemana-mana saja tak kira masa. Ha Ha.

Chacha jeles lah tu I ada notebook baru!
Tak sia-sia I balik rumah semalam
Teeehehehehe!

Tengah test power hehehe ;D

Kalau I nak pergi honeymoon lepas kahwin nanti pun, I akan bawak notebook baru I. So, boleh lah I update blog dan update status dekat facebook & twitter! Hakhak~ Eh kalau ada notebook tapi tak ada broadband macamana? Waaaaa....mati lah I! Macamana nak online? T______T

Hikss..jangan risau. Sekarang dah ada solution! I dapat tau, p1 w1max dah keluarkan satu produk baru bernama P1 WIGGY. Ia adalah sejenis broadband kecik, dan comel. Memang sangat sesuai untuk bawak pergi travel. Kalau takut hilang, korang semua boleh gantung dekat leher. Kah kah kah!

Berminat? I? Mestilah! Hikss~ Jom beli sama-sama. Tak rugi tauuuu.. Memang sangat berbaloi-baloi. Jumaat ni ada PC Fair dekat Muar. I nak usha P1 WIGGY nii.. Ok, penat membebel. Mari layan video dekat bawah ni pulak. Enjoy! ^^







Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

Photobucket

4 comments

nanie ;) said...

wahh,notebook yg sgt come..
jels nye..hehe ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@nanie ;)

.heeee comel kan? ;p

Secret Drifter said...

nanti beli untuk chacha ipad ye =P

sbb dia kukuh !!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Secret Drifter

.budak3 x yah belikn bnde mahal3 ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13