Tuesday, April 13, 2010

.setiap yang hidup, pasti akan mati satu hari nanti

.

.salam readers~

.i agak terkejut bila dapat sms dari bakal roomate pukul 7 pagi tadi "al-fatehah untuk arwah ayah nora yg br je mninggal" .time tengah mamai-mamai tu, i reply jugak, cakap "al-fatihah" .then lepas settle mandi semua dan siap-siap untuk ke kelas, i call bakal roomate dulu .then dia cerita lah perkara sebenar

.actually nora ni bekas junior i time i buat diploma dekat UiTM Shah Alam .kenal tapi tak rapat sangat sebab i kan senior .kuikuikui~ .tapi pernah lah bertegur sapa .dia ni classmate bakal roomate i*bakal roomate pun bekas junior i huhu*

.di pendekkan cerita, i pun mintak lah no hp nora dari bakal roomate i .dan cepat-cepat sms ucap kan salam takziah pada beliau .semoga beliau tabah .setiap yang hidup, akan kembali pada penciptaNya

.al-fatihah kepada arwah bapa nora
.dan juga kepada budak kolej i
yang meninggal dunia akibat accident minggu lepas

.semoga roh mereka di tempatkan
di kalangan orang-orang yang beriman
.al-fatihah

.klik SINI untuk baca entry bakal roomate i

.sekian~
.bai

Photobucket

8 comments

helena's said...

alfatihah..

Hazzy Ishak said...

takziah pada keluarga arwah

Budak Pipi Tembam said...

Salam Takziah buat mereka...
Al Fatihah...

~LP Lum~ said...

salam intan~

al-fatihah...
salam takziah wat kuarga mereka2 yg kehilangan org2 yg trsyg...

ema.razali said...

al-fatihah :(

cik eykameow :) said...

al fatihah...

Aus MeLankoLik said...

al fatihah .
tadi pun dgr berita gak ade mak kawan meniggal .

kite doakan je la utk diorg , insaf woo .

[-suziey-] said...

dh baca n3 ni kt ur bakal roomate blog..takziah utk ur fren..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13