Sunday, May 2, 2010

.asal moody, cakap period .asal period jer cakap orang moody

.

.apa?
.kau ingat aku neh period tanpa henti ker?
@#$%^&*(%^&(@#!@#$%^&*

Photobucket

26 comments

diyana said...

sabar sys!!

cool down

Alien Hijau said...

intan...intan...intan... =)

HonEyBuNNy said...

Adusss....itu la...egt kita moody2 time period ja...time xperiod pn leh moody gak kn...ngeh3...sabar cik intan....xmoo cik intan cmne.sedey cek..;-(

sebelas said...

a ah asal period jer cakap moody asal period je cakap moody. :)





http://nomborsebelas.blogspot.com/

BeaN MorENo said...

hak3...kalau betul bahaya tu fateha baik check doctor...hak3 tergelak sambil berguling2

Alynn Notnot said...

benci kalau org laki label pompuan marah2 as pompuan tga dtg bulan. abeh tu kalo diorg ngamok2 tu means diorg dtg bulan jgk ke?

Aidi-Safuan said...

eh, period ada masa tertentu je erk? ingatkan tiap2 hari memang period. tak tau la plak. maklum la, aidi safuan nih masih suci. :)

aYu said...

saba sis..biasa la kan..ehehehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@diyana

.oke ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Alien Hijau

.heeee ye kakak senior ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@HonEyBuNNy

.heee mne de sedey! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@sebelas

.wekkk ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@BeaN MorENo

.diam lah bean! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Alynn Notnot

.tau xpe!
.grm gile kan?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Aidi-Safuan

.suci lah sgttt
.hahhahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@aYu

.tgh sbr lah nehh :p

Frodo Baggins said...

bukan ke?
wakakkakakak


>>___<<

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Frodo Baggins

.siut jer!
.hahhahhahaha

ema.razali said...

tulaa , asal ema naik angin sikit , mesti dia cakap ema period . padahal orang tengah marah kat dia ni . huh ! (:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ema.razali

.alaa laki mmg cmtuh!
.huh!

.::WaNiE::. said...

banyak modal tu kalau period tanpa henti..hahahahha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.modal ape kak? ;p

faye said...

sis memg gitu perangainya kalau mereka moody leh lak kita j kena ngalah...bila kita lak moody mcm2x yg diorg ckp ha period r tu ...bkn nk tenangkan kita tul x pelik r ...

Athirah Ibrahim said...

haha LOL. saya faham perasaan itu.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@faye

.tu sbb doang pun kene rasa ape itu period
.hahahha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Athirah Ibrahim

.permpuan sume rse! hehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13