Monday, May 3, 2010

.Camera, Rolling, and Action3!

.

.salam readers~

Entry di type dalam keadaan tak ikhlas dan terpaksa. Sebenarnya tak ada mood mau tulis entry instant cash blogging kali ni. Tapi redha je laa... Dah lah syarat nye kena upload video audition! Haish, jangan gelak aih kalau tengok video i tuhh. Penat i re-shoot banyak kali T____T

Korang nak tengok ke video tuh? Nanti dulu lah ekk. HAHAHA! Ok, nak cerita dulu macamana nak submit video dekat RUUMZ tuu. First of all, korang kena lah register sebagai member. Then join group ProjectAlpha dekat sini. Lepas tu, korang kena upload video audition korang dalam Video Group. Then korang boleh embed code video tu dalam entry nehh.

Lepas korang dah settle segala bagai upload video tuu, korang suruh lah kawan-kawan sedara mara sahabat andai korang vote video tu supaya korang terpilih jadi tetamu dalam next Project Alpha Season 3. So, lepas tu korang akan jadik popularr mengalahkan artis bila korang menang! ;) Tapi kalau nak jadi artis, mesti lah sentiasa wangiiiii. Kalau tak, macamana nak jadi idola untuk peminat-peminat semua. So, gunalah Adidas for Women Action 3 Dry *ini untuk perempuan sahaja okeyh* Lelaki pulak kena lah pakai yang for men punya. Kang jadi awwww kalau pakai women punya ;D

Banyak hadiah yang di tawarkan apabila anda terpilih. Antaranya ialah penginapan 3 hari 2 malam di 360 Kuching Hotel, Kuching di Deluxe Room dengan sarapan pagi untuk 2 pax- Hamper hadiah Adidas ACTION 3 bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball) dab juga P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199.00.

Hadiah ke 2 dan ke 3 pula merupakan hamper Adidas ACTION 3 bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball) dan juga P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199.00.

Mesti tak sabar nak tengok video i kan?
Hakhakhak

Camera, Rolling, and Action3!

Kalau tak boleh play video dekat atas ni, boleh tengok dekat SINI --- Project Alpha Audition

Dah dah, tak payah gelak lebih-lebih. I tau i speaking terabur. T____T Cepat klik LIKE banyak-banyak kali. Kalau tak, i nangis! Hahaha. Hah, apa tunggu lagi, buat lah video korang dan submit sekarang! Last but not least, layan lah video project apha season 2 episode 11 to 14 dekat bawah ni. Zassss~~









Photobucket

14 comments

Zqah Ail said...

bagusnya dye masuk .. video esok yea upload ? good luck ! =)

boleh tau permalink entry tuu cane ?
url blog kita + url blog entri ke .. mcm nie ke http://intanurulfateha.blogspot.com/2010/05/camera-rolling-and-action3-describe.html .. pjm yea .. wat cth .. hehe

.::WaNiE::. said...

ok ok nanti wani 'like' kan ok huhuhu

naz said...

haha betul betul berusaha nie;) semoga berjaya

Alien Hijau said...

KNP KITA X LEH TGK?

helena's said...

betul la tu zqah..hehe

fateha napa takleh tengok video tuh??

iKa said...

kami xleh tgk sis..
dah brape kali tekan..xkuar.
like kat ats tu ka?
okeh! tkn byk2 kali nati..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Zqah Ail

.haaa betul lah tuu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.heee tenks sis! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@naz

.haha tenkisss ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Alien Hijau

.err ntah lahh
.cuba klik link dkt bwh video tuuu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@helena's

.sis klik link kt bwh video tuh!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@iKa

.bukan like kt atas tu ika
.tp dekat RUUMZ
.kene reg n login dulu, baru boleh LIKE

hafizrahman said...

hahahaha nice2...plg suka part member u sapu smpah tue...btw...gud lux...all the best..nnt law dah jadi next Project Alpha Season 3 jgn lupa i ..hahahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@hafizrahman

.hehe mne bole lupe dong ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13