Thursday, May 27, 2010

.Celebrities Who Stink (Blog about which celebrities you think need deodorant)

.

Salam Readers~



Hahaha. Comel betul tajuk Instant Cash Blogging Project Alpha kali ni. Ada ke suruh bagitahu siapa yang patut pakai deodorant =.=" Hakhakhak~ Ada ker artis atau selebriti yang berbau busuk? Kalau ada pun, takkan lah press nak reveal kan? Mesti lah artis tuu malu gila! dan sekaligus, mesti dah tak ada siapa-siapa yang nak ambil beliau menyanyi atau berlakon sebab bau busuk. Err lagi-lagi dekat bahagian ketiak. Euwwww~


Tapi assignment tetap assignment maa. Hurm I rasa, yang perlukan deodorant adalah Anuar Zain. Awww~ I suka Anuar Zain. I harap, beliau pun suka I. Teeehehehehe~~

Eh, bukan bermaksud I nak cakap yang badan Anuar Zain neh berbau tapi sebab beliau kan icon kepada semua peminat beliau. Mesti lah dia kena sentiasa bersih dan segar tak kira kemana-mana dia pergi.

Lagi satu, Anuar Zain kan aktif. Selalu buat show kat sana sini, buat konsert segala bagai, mesti lah berpeluh peluh. Peluh tu lah yang akan membuatkan badan kita berbau. So, kalau tak pakai deodoran, mak aiii, lagi lah berbau! Takut peminat-peminat lari pulak bila nak dekat dengan beliau.

So, I suggest kan abang* Anuar Zain pakai deodorant Adidas Intensive Anti-Perspirant Spray. Dia ada extra protection dan anti pemutihan. So, baju akan ada kesan putih-putih sebab pakai doedorant. Lepas tu kan, deodorant neh 0% Alkohol! So, mesti lah boleh buat sembahyang!

Lagipun kan, lelaki kan memang kuat berpeluh sikit. So, mesti badan berbauuuuu~ Tapi kan, deodorant neh wangiii.. Serius wa cakap lu. Tak caya, boleh korang beli! Hakhak~ Bukan saja untuk lelaki, untuk perempuan pun ada. Perempuan lagi lah kena jaga kebersihan! Lagi-lagi artis yang suka baju tak cukup lengan.

Heee, oke cukup. Mari kita layan video episod 36-39 pulak! ^^









Project Alpha is presented by
Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Photobucket

16 comments

Si Kenit said...

liza tak suka anuar zain
hehehe
entri akak terbaek! =D

syahira ariff said...

tajuk assignment nuff yang menarik
hehehehehhehe
caner kalau anuar zain jumpa blog sis?
ekekeeke

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.bagus lah liza x suke die
.x yah reput3 lg huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@syahira ariff

.lahh klu jumpe pun pe salahnye
.sis bknnye kutuk die
.i adore him! ;)

yuyuEyuliAnayusOf said...

kak intan, anuar zain compen x baw ketiak dye kn?? haha

Rowena Chasez said...

anuar zain!!!!!!!
i love u!!!
heheehehee..
tiba2 lak kan..
tpi dri kecik lgi i minat dia..
hehee~

CikLilyPutih said...

hei annuar zain tu good fren k lily okeh! marah nie

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Rowena Chasez

.hepp itu i punye
.u cri laen! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@yuyuEyuliAnayusOf

.confirm!
.nk g ciom die lah
.hakhak~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@CikLilyPutih

.ye ke?
.kem salammmmmmmmmmm
.ckp die, kite single! ;p

.::WaNiE::. said...

nangis missed both topic minggu ni

mR.sYaH said...

cadngan yg baagus.. tp dah lamer xdgr ttg dia.. perlu ke dia pki lagi deadorant tu?? heheh..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.i pun almost telepas
.tatau la dpt ke x :(

Ah Moy said...

anuar zain ketiak busuk ker??
baru aku tahuu..haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Ah Moy

.weh mne de
.ni aku kasik cth je
.bkn aku kate die busuk =.="

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@mR.sYaH

.i pun da lame x dgr psal die

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13